Reklaam sulgub sekundi pärast

VIDEO: VAATA, KES käisid glamuursel Buduaari galapeol

Teisipäeva õhtul kogunesid moe- ja ilusõbrad Chicago restorani, et pärjata Buduaari iluauhinnaga menukaimad uudistooted kosmeetikavaldkonnas. "Seitsmesed Uudised" uurisid tuntud daamidelt, mis on nende ilu saladus ja kuidas nad vananemisprotsessiga võitlust peavad.

Poolteist kuud kestnud põhjaliku testimise järel selgusid 2018. aastal enim punkte kogunud Buduaari lemmikud. Suurejoonelise auhinnagala õhtujuhtideks olid laulja Margus Vaher ja ajakirja Buduaar ilutoimetaja Katrin Rasmann, kes oli ühtlasi ka õhtu kunstiline juht ning korraldaja. Galal esitleti NYMF hurmavaid kleidikollektsioone "Muusa" ja "Paradiis". 

Reporter Anna-Maria Makko uuris Katrin Rasmannilt, kuidas suvele vastu minna, et nahk päikese vastu võtaks. "Suvise nahahoolduse ABC on ikkagi päikesekaitse, ilma selleta ei saa enam ka Eestimaal. Teine märksõna on naha niisutamine - õhtul tuleb korralikult kreemitada, maskitada ja kindlasti ei tohiks meigiga suvel üle pingutada," sõnas Katrin.

Kristiina Heinmets-Aigro, kes oli ka Buduaari Lemmiku züriiliige, teatas intervjuus, et suvi on imeline aeg. "Meiki ei ole vaja, juuksed lehvivad merest tulles ise kuivaks. Suvi on imeline aeg."

Ka Miss Estonia Cathy Korju-Tullkvist on vapralt vananemisega võitlust pidanud ning ütleb, et oma naha eest peaks naine juba õige varakult hoolt kandma, et ka küpsemas eas kena välja näha. "Nahk on hästi oluline ja selle puhastamine. Kui su nahk on hoolitsetud, siis sul pole vaja väga palju kosmeetikat peale panna. Me kõik teame ju seda ilu saladust - mida vanem on naisterahvas, seda vähem meiki ta peale paneb ja seda loomulikum ja ilusam ta on."

Mis on aga menulaulja Sünne Valtri ilu saladuseks? "Minu ema. Minu ema teeb professionaalsel tasemel kehahooldusi ja mul pole üldse kaugele vaja minna," lausus Sünne. 

Kauni gala õnnestumiseks panid õla alla: