Reklaam sulgub sekundi pärast

Viimane võimalus: lisa Kadarbiku mängule oma pilt ja võida unustamatu päev Rakvere Aqva SPA-s!

Kas oled tervislik ja jood mahla? 
Rahva tungival soovil pikendasime mängu ning muutsime Rakvere Aqva Spa külastuse nädalavahetusele, et kõik tööinimesed saaksid ka kaasa lüüa! Kui oled tervislike eluviisidega ja amastad juua Kadarbiku mahla siis lisa endast ilus pilt ning kommentaaridesse oma mahlajoogi retsept! Just nii lihtne see ongi!
Pilte saab lisada kuni 10. oktoobrini, iga kasutaja saab üles panna ühe pildi. 10 finalisti pääsevad 18.oktoobril Rakvere Aqva Spa-sse sulistama ning kõigile Kadarbiku poolt auhinnad! Võitjale soovitud kuupäeval unelmate päev Rakvere Aqva Spa-s, loe lähemalt altpoolt!


Rahva tungival soovil pikendasime mängu ning muutsime Rakvere Aqva Spa külastuse nädalavahetusele, et kõik tööinimesed saaksid ka kaasa lüüa! Kui oled tervislike eluviisidega ja armastad juua Kadarbiku mahla siis lisa endast ilus pilt ning kommentaaridesse oma mahlajoogi retsept! Just nii lihtne see ongi!

Pilte saab lisada kuni 10. oktoobrini, iga kasutaja saab üles panna ühe pildi. 10 finalisti pääsevad 18.oktoobril Rakvere Aqva Spa-sse sulistama ning kõigile Kadarbiku poolt auhinnad!

Sügisene aeg pakatab vitamiinidest – porgandeid, kapsaid, õunu ja marju leidub nii koduaias kui ka poes. Alati pole aga viitsimist jännata kapsa lõikumise, porgandi koorimise, marjade noppimise või mahlade pressimisega. 
Kadarbiku on aga osa tööst sinu eest ära teinud ning valanud väärtuslikuma osa viljadest-marjadest koos kõigi vitamiinidega mahlana pudelisse.  Lisaks kodumaistele viljadele villib Kadarbiku pudelisse ka eksootilisemaid maitseid ananassist mangoni ja seda kõike ikka tervise heaks!

Lisa oma pilt Buduaar.ee-sse ja lisa juurde oma lemmikmahla või -smuuti nimetus ja võida endale SMUUTI TERVISETÜDRUKU tiitel ning peaauhind Rakvere Aqva Spa-s!
Pilte saab lisada kuni 10. oktoobrini, iga kasutaja saab üles panna ühe pildi.
 
Tingimused:
•   Soovita kommentaarides teistele ka mõnd põnevat mahla- või smuutijoogi retsepti - siis on võiduvõimalused suuremad! 
•   Alkoholil ja tervisel on vähe ühist, palun sega oma jook ilma alkoholita
•   Palume mitte lisada erootilise sisuga pilte

10 enim hääli saanud võistlejat (5 selgub veebis ja 5 valitakse žürii poolt) kutsume 18.oktoobril Rakvere Aqua Spa-sse, kuhu Tallinnast viib võistlejad kohale buss. Kõigile kohapeal võimalus sulistada veekeskuses! Igal võistlejal on võimalus kohapeal fantaseerida ja valmis segada 1 jook Kadarbiku poolt kohale toodud mahladest ning smuutidest.  Žürii, kuhu kuuluvad Aqva Spa, Kadarbiku ja Buduaari esindajad, selgitab välja SMUUTI TERVISETÜDRUKU, kelle auhinnaks on Aqva  Energy  Vitalite pakett kahele (2 päeva, 1 öö) väärtusega 4540 krooni.  Täpsemalt loe www.aqvahotels.ee.

Kõik finalistid saavad tutvuda Aqva Spa võimalustega, sulistada basseinides ning juua terve päeva Kadarbiku mahlasid-smuutisid.

Osale SMUUTI TERVISETÜDRUKU valimisel ja kingi endale TERVIST!