Reklaam sulgub sekundi pärast

VIIMANE VÕIMALUS: WINTER SURVIVAL KIT ainult 13.90 €

Buduaar TEEN hoolitseb selle eest, et sa selle pika ja külma talve mõnusalt veedaksid. Winter Survival Kit rõõmustab sind eriti vingete ilutoodete, maiustuste ja esemetega, mis muudavad ka kõige pimedama ja hallima päeva rõõmsaks! See karbike võib rõõmustada nii sind kui sinu sõbrannat (KINGIIDEE!). Kui sul ei ole Buduaar TEEN ajakirja aastatellimust, siis on karbi hind 18.90€. Hea põhjus kohe tellimus vormistada! 

Tegemist on ülimõnusa kitiga, mis aitab su pikad ja külmad talvepäevad muuta ülimalt hoolitsetuks ja tagab täieliku kooliväsimuse kadumise! Winter Survival Kit on müügil alates 7. detsembrist ja pakke on limiteeritud kogus - KIIRUSTA! 

Mida peidab endas Buduaar TEEN Winter Survival Kit?

Avene Cleanance näo ja keha puhastusgeel, 100 ml

Avene Cleanance koorija-mask, 10 ml

Pakk Katjes hapukaid kummikomme

Noughty Intensive Care Leave-in palsam

Lily Lolo huuleläige Whisper 

Lirene kahefaasiline taastav kinnasmask

Bioderma Sebium näopesugeel rasusele nahale, 45 ml

Minitoodete komplekt:  Eucerin Dermo Pure rahustav kreem 5ml 

Eucerin Dermo Pure näopuhastusgeel 20ml

Bioderma Sebium H2O näovesi 20ml 

Bioderma Pore refiner kreem 15ml

Telli Buduaar TEEN School Survival Kit veebilehelt www.buduaar.ee/pood või osta Buduaari kontorist Peterburi tee 81 Tallinnas (E-R 9.00-17.00). Veebist tellides saad ise järele tulla või tellida paki lisatasu (mittetellijale) eest endale sobivasse SmartPOST pakiautomaati. PS! Buduaar TEEN aastatellijatele on paki saatmine SmartPost pakiautomaati TASUTA.