Reklaam sulgub sekundi pärast

VIIMASE VINDI PEAL rase Grete Klein on juba tüdinud!?

Teleseriaalist "Padjaklubi" tuntuks saanud Grete Klein on teleprodutsendist kallima Ergo Kullaga koos olnud üle-eelmise aasta kevadest saadik ning eelmise aasta oktoobris teatas Grete läbi sotsiaalmeedia ka ühe imelise uudise. Nimelt avaldas kaunitar enda Instagrami kontol foto, kus teavitas fänne oma beebiootusest. 

Tänaseks on rasedus ilmselt juba nii kaugel, et pere esimene ühine järeltulija peaks peagi ka ilmavalgust nägema ja sellega seonduvalt tegi Grete Instagrami ka vastava postituse. 

Ilmselt mäletavad pea kõik emaks saanud naised, kui tüütud võivad raseduse viimased nädalad olla. Kui ise ootad ärevalt lapse sündi, siis teevad seda ka kõik lähedasemad sõbrad ja tuttavad, kes ei väsi igapäevaselt uurimast: "Noh, kas juba sünnitad?", "Sa veel ei sünnitagi!?", "Kuidas tundub, kas täna lähed sünnitama?" jne. Sellised küsimused võivad aga vaikselt naise närve sööma hakata. 

Ka Grete hiljutine Instagrami story on just sellega seotud. Nimelt avaldas naine kaadri, kus seisab: "Jah, ma olen ikka veel rase. Ei, laps pole veel siin. Aga palun jätkake iga päev helistamist ja sõnumite saatmist, ma kuulsin, et see kiirendab sünnitust, eksole!?" Sinna juurde lisas ta silmi pööritava näo ning kirja: "Tõsijutt." Ilmselt tähendab see vaid seda, et ka Grete on hakanud vastavaid sõnumeid ja kõnesid saama ning naine on neist kergelt öeldes juba tüdinud.