Reklaam sulgub sekundi pärast

VIIS LAHEDAT VÖÖTRENDI, mida tasub järgida

Varasemalt oli vööl ainult funktsionaalne ülesanne teksade ülevalhoidmiseks ning mõeldi, et kui teksad sobivad ja jalas püsivad, siis milleks vööd üldse vaja? Kuid nüüd on hakatud ka teisi viise leidma, kuidas kasutada vöösid kui aksessuaari. 

 

 

 

Vöökott ehk belt bag

Mini on in ja pole paremat kohta, kus turvaliselt oma kotti kanda, kui kinnitada see oma vöö külge. Jah, vöökotid on tagasi! Mitte ainult ei jää sul kaks kätt vabaks, et muude asjadega toimetada, vaid lisaks sellele lähed kaasa ka viimase aja trendiga.

 

 

 

 

 

 

Metsiku Lääne stiili vöö

Lisaks narmendavatele pükstele ja bandana'tele on moelavadele tagasi tulnud Metsiku Lääne stiilis vööd. Vööd, mida tavaliselt seostame kauboide või farmeritega. Kuid staare nagu Kendall Jenner või Gigi Hadid on nähtud just seda aksessuaari kandmas.

 

 

 

 

Gucci vöö

Ei peagi pikalt Instagramis scrollima, kui juba leiad kellegi ümbert Gucci logoga vöö. Iga paari kuu tagant näeme me blogijate maailmas tõusmas järjekordset trendi ning just seda nad hetkel kannavad, andes meile värsket inspiratsiooni. kuidas seda ajatut aksessuaari kasutada.

 

 

 

 

Korsettvöö

Me võime korsettvööd seostada Victoria ajastuga, burlesketenduste või viimasel ajal Kardashian-Jennerite ja nende kinnisideega kanda waist trainer'eid ja bodycon-kleite, et saada tulemuseks peenike talje. See oli vaid aja küsimus, millal see trend massideni jõuaks.

 

 

 

 

Neetidega vöö

Nagu ka choker'id, olid ka neetidega vööd kuumad 2000ndate alguses ja need mõlemad on teinud comeback'i. Nende ilu peitub selles, et kanda võib neid igatmoodi - pidulikult viisaka outfit'iga kombineerides või teksadega kandes.