Reklaam sulgub sekundi pärast

VIIS PÕHJUST, MIKS KINKIDA kallimale jõuluks spaapakett

Igal aastal mõtleme, mida oma lähedastele jõuludeks kinkida. Eriline kingitus ei nõua enamasti aga muud kui head ideed. Kätte on jõudnud aeg, mil energiavarud hakkavad taanduma, seega mis võiks olla parem kink oma pereliikmele või heale sõbrannale kui üks lõõgastav spaapakett. Avancia salong on koht, mis pakub võimalust saada osa rikkalikust spa-hoolitsusest, kirgastades meeli ning luues võimaluse tunda end taas värske ja puhanuna. 


Igal aastal mõtleme, mida oma lähedastele jõuludeks kinkida. Eriline kingitus ei nõua enamasti aga muud kui head ideed. Kätte on jõudnud aeg, mil energiavarud hakkavad taanduma, seega mis võiks olla parem kink oma pereliikmele või heale sõbrannale kui üks lõõgastav spaapakett. Avancia salong on koht, mis pakub võimalust saada osa rikkalikust spaahoolitsusest, kirgastades meeli ning luues võimaluse tunda end taas värske ja puhanuna. 

5 põhjust, miks kinkida oma lähedasele spaaprotseduur?  

• Aitab maandada stressi
• Rikastab energiaga
• Kingib hetki iseendale 
• Puhastab mõtteid 
• Tugevdab immuunsust 

Mini-Spa pakett 99 € sisaldab endas järgmisi protseduure: 

Decleor Signature hoolitsus
alessandro näohoolitsus
alessandro jalgadehoolitsus
Alfaparf soe Reconstruction juuksehooldus  

Paketis sisalduvate hoolitsuste kirjeldus:

Kõik Decléori hooldused põhinevad manuaalsel aroomiteraapilisel massaažil, mis on inspireeritud Hiina meditsiinist. Decléori 100% looduslik aroomiteraapiline näo- ja kehahoolitsus algab lõõgastava seljamassaažiga, millele järgneb õrn näonaha koorimine vastavalt nahatoonile sobiva koorimiskreemiga. Terapeutilisi võimeid omavate aromaatsete õlidega teostatakse punkt- ja lümfimassaaž ning protseduuri lõpetab näokreem. Decléori hooldused annavad kõigile unikaalse emotsiooni, hea enesetunde ning on väga efektiivsed. 

Kätehoolitsus alessandro toodetega tagab kaunilt hooldatud ja terved küüned, mis on pilkupüüdvad ja lisavad enesekindlust. See klassikaline küünehoolitsus sisaldab kõiki olulisi küünehoolduse elemente ning kingib lisaks ka heaolutunde. Hoolitsus koosneb neljast etapist: puhastamine, kujundamine, tasandamine ja toitmine ning soovi korral ka lakkimine. 

Meie jalad teevad päeva jooksul märkamatult tuhandeid samme, söandame seda märgata aga vaid siis, kui on tunne, et jalad vajavad abi ja hoolitsust. alessandro Pedix jalgadehoolitsus pakub imelist lõõgastust. Pedix Marina Vital Classic jalahoolitsus aitab aga jalgu hooldada nii, et me ei pea oma sammude peale mõtlema. Hoolitsus algab MarinaVital Wellness jalavanniga, seejärel saavad hoolitsuse varbaküüned, mille järgselt viime läbi koorimise. Hoolitsuse lõpus annab eksklusiivne Silky Touch puuder teie jalgadele kauni sädeluse. 

Alfaparf Milano Reconstruction hoolduse peamine toimeaine on saadud bambusevõrsetest, mis garanteerib juuste tõelise biorekonstruktsiooni ja taastuse. Taastab juuste struktuuri 100%. Tulemus: juuksed on sisemiselt täidetud ja tugevad, näevad välja siledad ja terved. Pikaajaline efekt, mida võib näha kohe pärast esimest protseduuri. Juuksed saavad tagasi terve välimuse ja briljantse sära ning on kergesti kammitavad!

Lisainfo leiad www.avancia.ee