Reklaam sulgub sekundi pärast

Villu Parvet: klounide rünnak

Päris paljud meist meestest võivad vahel olla tõelised klounid. Valetame sulle, püüame labaste võtetega sult seksi saada ja siis kaduda või käitume veelgi õelamalt ning teeme sinust oma pikaajalise teenri. Mis iganes klouni alamtüübiga peaks sinu elutee ristuma, ole hoiatatud – tema peale kulutatud aega ei saa sa iialgi tagasi. Pealegi ei ole selliste klounidega show-d ka väga naljakad.

Päris paljud meist meestest võivad vahel olla tõelised klounid. Valetame sulle, püüame labaste võtetega sult seksi saada ja siis kaduda või käitume veelgi õelamalt ning teeme sinust oma pikaajalise teenri. Mis iganes klouni alamtüübiga peaks sinu elutee ristuma, ole hoiatatud – tema peale kulutatud aega ei saa sa iialgi tagasi. Pealegi ei ole selliste klounidega show-d ka väga naljakad.

 

 

Telefonikloun. Nad ei ole otseselt kadunud ja kui sa ise helistad, siis nad reeglina nunnutavad sind. Samas on neil alati mingi vabandus, miks nad ei suutnud ise helistada: „telefon kadus ära“, „number kadus ära“, „neil oli kiire“ jne. Selliste telefoniklounidega pole mõtet aega raisata – kui mees tahab, siis ta võtab sinuga ühendust. Ainult klounidel kipub selle keerulise aparatuuri – mida kutsutakse telefoniks – kasutamise oskus ununema.

 

Vägivaldne kloun. Osad mehed on vägivaldsed ja seda eeskätt sellepärast, et nad on väga enesekindlad ja neil pole 99 psühholoogilist probleemi (tegelikult vastupidi). Kui mees rakendab sinu peal füüsilist vägivalda või lihtsalt pidevalt sõimab, siis ära leia sellele õigustusi. Praktika näitab, et selliste klounide käitumine ei muutu ning seda taludes võid klounitari kostüümis jalahoope tagumikku nautima jäädagi.

 

Mustkunstnik kloun. Teatud klounid on suutnud omandada ka mõne triki – peamiselt iseenda ära kaotamise. Kui mees pärast seksi sinuga paari nädala jooksul ühendust ei võta ja ta haiglas koomas ei ole, siis pole ta tegelikult sinust huvitatud. Kui selline kloun järsku mingi labase vabandusega stiilis - „mul olid tööl kiired ajad“ -  välja ilmub, siis saada ta viisakalt tagasi tsirkusesse. 

 

Kaval kloun. Sellised mehed on omaarust väga kavalad ja üldse eeskujulikud naiste kohtlejad (või siis mitte). Ta püüab sind kogu aeg raha ja asjadega sõltuvuses hoida. Kui sa tema soove ei täida, hakkab ta tegelikult päris labaselt välja pressima. Tema juurest põgenedes ei anna ta sulle su asju tagasi. Hoidu sellistest klounidest ja kanna oma asjad pigem kuludesse, terve maailm tänab sind selle eest. Tema aga läheb klounipõrgusse.

 

Kade kloun. Mõned mehed hakkavad käituma imelikult, kui nendest lahku lähed ning neis tärkab meeletu soov sind tagasi võita alles siis, kui kedagi uut kohtad. Ole hoiatatud, need on lihtsalt kadedad klounid, kes enamasti kohe ära loobuvad, kui näevad, et oma uue suhte nende pärast lõpetad. Tegelikult nad sind ei taha ja oled nende jaoks lihtsalt mänguasi, mida nad ei raatsi teistele anda. Mängigu sellised parem enda väikse klouniga!

 

Abielukloun. Kui kaua läheb tegelikult suhte lõpetamiseks aega, kui tõesti väga tahta? Mitte üle paari päeva. Naised suhtlevad vahel aastaid abielumeestega, kes „tegelevad oma suhte lõpetamisega“. Ava oma silmad! Kui mehega suhtled, siis arvesta, et tema jaoks pole probleem petta oma naist, valetada ning abielule sülitada. Kui teda tõesti endale tahad, siis otsi oma punane nina üles ja teist saab ideaalne klouni-paar.

 

Uue alguse kloun. Need on mehed, kes pärast lahku minekut vannuvad, et soovivad uuesti alustada ja kõike teisiti teha. Ole väga ettevaatlik ja uuri, mis on nende juures täpselt muutunud. Mehed võivad vahel muutuda, kuid siis oskavad nad ka reeglina seda täpselt selgitada. Vastus „kõik“ on liiga umbmäärane, küsi kasvõi kirjalikku nimekirja. Uue alguse klounid on vahel lihtsalt oma sõpradelt kuulnud, et selline klounimull müüb.

 

Rüütel-kloun. On mehi, kes oleks justkui „sattunud vangistavasse suhtesse mingi õelast koletisest naisega“. Nad on muidu nii head, romantilised ja armastavad sind meeletult, kuid lihtsalt ei saa oma vana naise juurest ära tuldud. Nad väidavad, et nii „pole neil kunagi elus olnud“ ja bla bla bla. Lihtne soovitus: mees võiks sul ikka enda oma olla, mitte ühiskasutatav ja või kellegagi jagatav. 

 

Oota-mind-ära-kloun. See on mees, kes lihtsalt tahab kangesti sinuga tõsist suhet, kuid sa pead lihtsalt mingil põhjusel veidi ootama. Varsti on kohe „kõik valmis“, ta „elu ilus“ ning te koos saate astuda romantilisse tulevikku. Kui mees sind tegelikult armastab, siis ta tegutseb kohe. Ootamine on ettekääne ja tegelikult klouni etendus, mille VIP-looži pileti oled endale lunastanud. Ära kannata seda magedat show-d rohkem välja!

 

Möku kloun. See on mees, kes kogu aeg justkui püüab paremaks saada. Ta ei aita näiteks koduseid asju teha, laseb ennast teenindada, ei pea sind meeles ega huvitu su elust. Kui sa talle vastandud, siis ta võtab kõik omaks ning lubab hakata paremaks. Ometi seda lihtsalt ei juhtu. Kui see kloun vahepeal elumuutvat elektrilööki ei saa, siis ütlen ausalt: tegelikult pole sul suurt vahet, kas mees on möku või lihtsalt pahatahtlik mees. Kannatad sarnaselt.

 

Kannataja kloun. On mitmeid mehi, kes räägivad sellest, kui raske on olnud nende lapsepõlv ning kuidas nad on pidanud seetõttu kannatama. Isegi, kui selles on osa tõtt, siis ilmselt varsti märkad, et mees kasutab sama vabandust iga kord, kui jalge alt tuliseks läheb. Vana tsirkuse direktori nõuanne: ära usu klouni pisaraid! Ja pealegi pole sa tema ema, eks, õde või kes iganes talle trauma põhjustas ning ei pea selle pärast kannatama.

 

Pidevalt muutuv kloun. Teatud iseloomuomadused muutuvad mehes aeglaselt või harva. Näiteks puudutab see töökust, vägivaldsust, hoolivust, stabiilsust jne. Ole kriitiline mehe suhtes, kes näib liiga kiirelt muutuvat ja veendu, et need muutused oleksid ikka kestvad. Osad klounid on harjunud olema kord head ja siis jälle pahad. Sellistega sa ei taha tegelikult kunagi väikseid kloune tegema hakata – see oleks liiga õel eksperiment.

 

Kahe maskiga kloun. Osad mehed käituvad sinuga kodus täiesti normaalselt ja hoolivalt, avalikes kohtades on nad aga justkui hoopis teised inimesed. Selle asemel, et sinuga lähedust välja näidata, jõlguvad nad su kõrval lihtsalt nagu sõbrad ning komplimentide tegemise asemel pigem kritiseerivad sind teiste ees. Selliste klounidega tasub olla ettevaatlik, sest ilmselt pole sa tegelikult nende klounisüdant võitnud (ei tea, kas tahaksidki). 

 

Eneseotsingutel kloun. See on kummaline, kui kaua on valmis osad naised taluma meest, kes tegelikult oma eluga hakkama ei saa. Nad lihtsalt näivad mõistvat, et ongi normaalne, et inimene „endas selgusele jõuda tahab“. Veidi külma klounidušši: sageli ta lihtsalt kasutab sind ära ja elab sinu kulul. Kohe, kui see mees „ennast leiab“ (ehk iseseisvub), muutub ta mustkunstnik-klouniks.

 

Mõnukloun. Kui mees on saab õnnelikuks vaid alkoholist või ainetest, on tegelikult olukord kurb. Kui ta oma selgel perioodil lubab teha „mida iganes“, et muutuda, võta sõnasabast kinni, lase tal avalikult oma probleemi tunnistada ning kõige räigem alkoholivastane ampull paigaldada. Juhul, kui ta seda ei tee, ära raiska aega – mõnukloun on ettearvamatu variant, sest võib muutuda hetkega ükskõik mis teist tüüpi klouniks.

 

Ära raiska oma aega klounidele. Üksi on küll raske, kuid veel mõttetum on suhe mehega, keda pead lihtsalt taluma. Kuskil on piirid! Tea oma hinda ja kaalu etenduselt lahkumist.

Buduaarile Villult
PS! Klounidest ja sinu suhetest meestega saad rohkem lugeda Villu Parveti menukast raamatust "Seks, vein ja kutsikad", mis müügil parimates raamatupoodides.