Reklaam sulgub sekundi pärast

Villu Parvet: kuidas end seksikamaks muuta?

Mehed on omavahel palju rääkinud sellest, millal on mõni naine nende jaoks seksikas. Vahel erineb see küllaltki palju sellest, mida võib naistelt endilt kuulda. Tihti ei ole vaja enda seksikaks ja atraktiivseks tegemiseks keskenduda isegi nii palju millegi lisamisele, kuivõrd tuleb lihtsalt lõpetada enda muutmine koledaks.

Mehed on omavahel palju rääkinud sellest, millal on mõni naine nende jaoks seksikas. Vahel erineb see küllaltki palju sellest, mida võib naistelt endilt kuulda. Tihti ei ole vaja enda seksikaks ja atraktiivseks tegemiseks keskenduda isegi nii palju millegi lisamisele, kuivõrd tuleb lihtsalt lõpetada enda muutmine koledaks.

Naised on väga erinevad ning neil on enda välimuse ja riietumise osas väga palju erinevaid arvamusi. Ometi on valdava osa meeste vaatenurgast see kõik palju lihtsam. Kuigi ka mehi on igat tüüpi, jagavad nad teatud küsimustes arvamust päris üksmeelselt. Siin loos ongi ära toodud see, mis on selgunud vestlustest paljude meestega. Ärge kartke, neid asju mehed teile ise välja ei ütle, sest see pole meile lihtsalt kasulik. Me kas soovime sult midagi saada või sulle midagi vähem anda ning seetõttu kaagutame kaasa, kui ilus sa oled. Järgnevalt aga veidi ausat infot.

 

Pane pea tööle. Siinkohal tekib jälle lõhe naiste ja meeste arvamuste vahel, või vähemalt selle vahel, mida naised teevad ning kuidas mehed sellest aru saavad. Naised tahaksid oma juustega kogu aeg justkui midagi teha – neid lõigata, värvida, hooldada, soengusse panna, pikendada, lühendada jne. Uskumatult paljudel juhtudel töötab see naise vastu. Mehed ei saa aru kuskil juuksuri salongis leiutatud väga imelistest ja erilistest lõikustest. See teeb pigem naise meie jaoks kummaliseks – sageli on seda lihtsalt liiga palju.

 

Samuti ei ole väga seksikas see, kui naise juuste värv vastavalt aastaajale, kuu faasidele või bingo numbritele muutub. Ka sellega tasub pigem hoogu pidada. Samuti tekitab meis kummalise tunde see, kui naise juustevärv erineb täielikult tema loomulikust värvist ning ka see, kui peas on korraga kaks, kolm või enam värvi. Kõik väga special võib kuidagi muljet avaldada teistele naistele, kuid muudab mehed pigem ettevaatlikumaks, sest tunneme ennast taolise naisega enamasti ebamugavalt. Sama kehtib mitmete salongi soengute kohta. Ei ole väga erutav, kui naise seong algab eest nagu korralikul koolitüdrukul, siis areneb igapäevaseks ning lõpeb mingi keskaegse peolokiga.

 

Üks, mis kindlasti toimib, on pikad juuksed. Pikad ja hooldatud juuksed on väga palju kindlama peale minek kui lühike soeng. Mehed on rääkinud palju poisipeadest ja muust taolistest, mis nende meelest naisele üldse ei sobi. Juuste lühemaks lõikamisega tasub olla ettevaatlik – ja seda eriti vanemaks saades. Ilmselt pole ka sul endal väga mugav, kui  keegi seljatagant hüüab: „Hei, härra…“. 

 

Salajased relvad või okselont. Vaatamata sellele, kust mees pärit, või mis keelt ta räägib, üks on kindel – seksikad stringid ja minimalistlik pesu ajab hulluks. Siinkohal võib öelda, et kuigi me meestena ei saa aru sellest, mis firmamärgi aluspesu kannad, kipub olema nii, et erutab rohkem kvaliteetsem ja kallim kui see, mida saab hulludelt päevadelt viis ühe hinnaga. Mida suuremaks lähevad püksid, seda ohtlikum see sulle on. Eriti võikad on loomulikult granny-panty stiilis püksid. Me ei ole leidnud meest, kellele need tegelikult meeldiks, või siis ei julge ükski perversne tüüp seda tunnistada. Järgmine samm sellest edasi oleks juba täiskasvanute mähkmed või meeste aluspesu.

See, mis toimub aluspükste all, on aga täiesti omaette maailm. Tean ühte juhust, kus mees hakkas hotellitoas sõna otseses mõttes ja liialdusteta oksele, kui naine aluspüksid ära võttis. Kusjuures see saigi komistuskiviks nende tutvuse jätkumisel. Piisab sellest, kui sa ennast ei raseeri. Kuigi absoluutselt kõik maailmas tundub liikuvat selles suunas, et su alakehal ei tohiks üldse karvu olla, on ka mõned täiesti ilusa välimusega tütarlapsed selles osas „kinni jäänud“ kaheksakümnendate saksas pornofilmidesse. See on jube, meestele see ei meeldi. Samuti tunduvad imelikud erinevad „maandumisribad“ (kui maandumisriba, siis peaasi, et see õigel ajal ära lõpeb), ebaloogilised kujundid või alumiste karvade värvimine. See ei ole koht, kus oma loovust näidata. Karvade eemaldamise osas tasub olla väga põhjalik, sest märkame seda alati. Pole midagi õudsemat kui mällu sööbinud pilt sinu hooldamata alakehast, mida ei õnnestu mehel oma peast ka aastatega „välja juua“.

 

Miljon paari kingi, millest me aru ei saa. Naistele meeldivad kingad ja mehed teavad seda. Ometi hindavad naised üle meie võimet seostada neid erinevate kaubamärkide või muu sarnasega. Mehed ei saa sellest lihtsalt aru ja me arvame, et me ei peagi sellest aru saama. Võib-olla tunneb naine ennast ise väga hästi, kui on saanud uued vinged kingad, ning märkame pigem sellist muutust seisundis, kuid kingi ise – kahjuks never.

Ometi ka see on valdkond, kus naised saavad mõne lükkegi olukorra märksa hullemaks muuta. On olemas väga erinevaid kingi, mille küljes on palju huvitavaid elemente, mis jätavad pigem väga vanamoelise või siis punkariliku mulje. Me ei suuda aru saada, kui lahe see disaini-värk tegelikult on.

Millest me aga aru saame, on kontsa pikkus. Kõrged kontsad lihtsalt on seksikad ja töötavad. Need teevad pikemaks ja ilusamaks nii lühikest kui ka pikka kasvu tüdrukute jalad. Selles on midagi ürgset, veetlevat ja väga erutavat. Siinkohal pean aga jällegi kurvastama, et mitte ükski heteroseksuaalne mees ei tea ühtegi naiste kingade kaubamärki.

 

Kasuta ära, mida sulle on antud! Mis puudutab muud riietumist, siis jätkuvalt on kasulik olla seksikas. Palun mõtle selle peale, et riietuda ka meeste soove ja vajadusi silmas pidades, mitte ainult selleks, et teistele naistele muljet avaldada. Mehed ei ole täiesti moe-võõrad, aga neil on moodsatest asjadest väga ähmane ettekujutus (räägin paraku jälle heteroseksuaalsetest). Selle asemel, et osta midagi ülimoodsat tasub minna välja kindla peale. Sa tead, mis on sinu enese tugevused. Näiteks võib selleks olla armas nägu, pikad juuksed, rinnad, superilus pepu, reied, jalad, puusad, selg, õlad või mida iganes. Mängi selle peale! Too see ilusti välja ja me lähme hulluks, jookseme sulle järele ning täidame su soovid.

 

Seksikalt riides käimine, seksikas olemine ja seksikas käitumine on hea ainuüksi selle tõttu, et siis on su elu palju põnevam. Võid arvestada sellega, et sinuga tulevad siis rääkima erinevad mehed – väga erinevad. Ära muutu kohe bitch-iks, vaid treeni oma suhtlemise ja kontakti loomise oskusi, mängi meiega ja muuda oma päevad huvitavamaks. 

Samuti on sul siis ideaalne relvastus flirtimiseks. Ma ei hakka rääkima, mida suudavad sel juhul naised, kes kasvõi elementaarsel tasemel flirtida oskavad. Ühte ma võin aga öelda, et meestest müüjatele maksavad nad ostetavate kaupade või teenuste eest harva täishinda. See lihtsalt on nii ja ma tean, mida mehed on rääkinud. On olnud juhuseid, kus riskitakse ise kinga saamisega, et teha naisele allahindlus, mida ta seksikalt flirtides küsib. Me muutume sellest hulluks ja kaotame hetkeks kontakti tegelikkusega – seda on väga lihtne ära kastuda. Seetõttu ei tasugi hukka mõista seksikalt riietuvaid ja käituvaid naisi, kes tunduvat kõike kergemini saavat. Pigem tasub neilt õppida ja ise sama ära kasutada.

 

Buduaarile Villu Parvetilt

 

Loe ka lähemalt Villu menukast raamatust "Seks, vein ja kutsikad".