Reklaam sulgub sekundi pärast

Villu Parvet: kuidas olla hea naine

Väga tihti ei ole meestele vaja üldse palju, et nad näeksid, kui hea naine või tüdruksõber sa oled. Selleks tuleb lihtsalt teha õigel ajal teatud väikseid asju õigesti. Järgnevale on mehed ise alla kirjutanud, sest need asjad lihtsalt meeldivad meile.

Väga tihti ei ole meestele vaja üldse palju, et nad näeksid, kui hea naine või tüdruksõber sa oled. Selleks tuleb lihtsalt teha õigel ajal teatud väikseid asju õigesti. Järgnevale on mehed ise alla kirjutanud, sest need asjad lihtsalt meeldivad meile.

Esiteks tuleb muidugi alustada sellest, et head naised ja tüdruksõbrad ei pinguta üle. Olge toredad, lahedad ja seksikad – seda me ootame teilt eelkõige. Suutke suhtuda meisse kasvõi elementaarse austusega ja ärge alandage meid. See on paljude meeste meelest väga lahe. Kõik lapsikud hüüdnimed võiks ära jätta (eriti sõprade ees), samuti pole vaja heaks naiseks saamiseks kasutada liiga palju naiselikku loovust. Me oleme mehed ja mehed on lihtsad …

Oo, soe söök … ma armastan sind … Tee meile süüa, ükskõik, kas oled juba naise või lihtsalt tüdruksõbra staatuses. Näljasena oleme võimelised isukalt ära järama ka üleeilse big mac-i, koera poolt näritud pooliku vorsti või pitsatüki, millega saaks naelu seina lüüa. Peale võime (jällegi isukalt) juua pissi-sooja õlut, kraanivett või sinu rinnapiima (kui sa rase peaksid olema). Ühesõnaga praktiliselt kõik on teema – peaasi, et toit oleks lihtne. Kui sa suudad ka veel sooja toitu teha, oled leidnud kiirtee meie südamesse.

Tee kodu naiselikumaks … pisut … Ma ei tea miks, aga meestele meeldib hullult, kui sa näiteks kodu koristad ja sinna midagi naiselikku ja ilusat paigutad. See muidugi ei tähenda, et peaksid korraldama üleüldise lillemere, kuid kui tood näiteks mingi vaasikese, pildikese või lillekese, on see väga õige nupu vajutamine. Isegi tõeliselt karmid mehed on sageli jäänud selliseid asju heldinult imetlema. Ära unusta, et väliselt tahame alati paista tunduvalt kõvemad mehed, kui me tegelikult oleme :).

Üllata meid … natuke … Sellega peab olema väga ettevaatlik, sest paljud üllatused võivad meile tunduda hoopis probleemide või karistustena. Üks asi, mis aga kindlasti meid rõõmust hüppama paneb (sõna otseses mõttes) on seksikas aluspesu. Lisaks peaks see muidugi olema sinu seljas. Vahel tundud meile väga hea naisena, kui lihtsalt teed voodis asju teises järjekorras ning veidi teistmoodi. Ära sellega liiale mine, sest siis satume segadusse, kuid ilus pesu ja voodistsenaariumi osade ümbertõstmine toimib alati.

Korrasta meie elu … esialgu pabereid … Vähesed mehed suhtuvad ülima tähelepanekuga näiteks neile laekuvatesse arvetesse, teadetesse, kirjadesse jne. Kui suudad need kokku koguda (eelnevalt muidugi üles leida) ja neid kuidagimoodi veidi süstematiseerida, siis oled meie silmis superhea. Väga tihti maksame asju ära alles siis, kui midagi välja lülitatakse, ning paljud mehed isegi ei viitsi hakata enne arvet otsima. Kui näeme, et sa oled selle töö ära teinud, võtame sind kui ülinormaalset sõpra, kes on täielikult meie paadis.

Masseeri meid … lihtsalt … Sarnaselt mõnele teisele tegevusele on see meile häbematult hea ja lihtne. Sa ei pea olema professionaalne või õppinud massöör, piisab sellest kui algtasemel meid mudida oskad ja viitsid. Samuti võid kombineerida seda seksiga, kui soovid, kõik sõltub sinu loovusest. Väga tihti lihtsalt üks asi viib lõpuks teiseni. Nauding on kindlustatud aga igal juhul. Kui meid sellise püüdlikkusega aeg-ajalt üllatad, on uks meie südamesse pauguga lahti löödud :).

Keera volüümi maha … Kui sul on põhjust meiega pahandada – ja alati on, siis palun ära lihtsalt hakka õiendama. Meestena vihkame kõige rohkem näägutamist, virisemist ja meie kallal mölisemist. Enamasti mõtleme siis oma peaks, et miks sa ei võiks olla nagu mees, kes räägib asjast üks kord ja ei hakka virisema mingi kümme aastat tagasi juhtunud sündmuse pärast. Oled oma mehele kullatükk, kui sa lihtsalt teinekord jätad õiendamata või isegi siis, kui räägid asjast ainult üks kord (tundub ebareaalselt vähe :)).

Tee kingitus … söödav … Vahel tahaksid meile võib-olla midagi kinkida ja paraku kingidki. Me ei näita meestena välja, et meil pole mõne sinu poolt saadud asjaga mitte midagi peale hakata, kuid mõne nädala pärast võid seda näha täpselt samas kohas ja asendis, kuhu see jäi. Ära kingi meile igasugust prahti (ka siis, kui see on kõrge hinnaga) – palju parem on meile anda midagi, mida saaksime ära tarbida. Kui meid rohkem tead, sobivad kõikvõimalikud lõhnad, enesehooldusvahendid ja muu praktiline. Samas kõige labasemaks (ja meie puhul säärane „labasus“ töötab) võimaluseks on millegi söödava kinkimine. Ära karda kinkida midagi, mille saame nahka pista või ära juua – me oleme mehed!

Üllata voodis vol 2 ... Meestes on tegelikult samuti võimalik esile kutsuda seda „Aww …kui armas“ tunnet. Enamasti häälitseme (küll oma mõttes) nii, kui näeme, et sa oled voodi ära teinud. Pole midagi armsamat tüdruksõbrast, kes hommikul korralikult kõik padjad, tekid ja linad voodis ilusti ära paigutab. Võib-olla on just selline käitumine suhte järgmisele tasemele viimisel toimivam kui kolmkümmend korda järjest küsida „Noh, kuhu meie suhe  areneb? Ah?“. Proovi seda … 

Sa oled hea sellepärast, et … Kui tahad, et me tõstaksime su oma edetabelis sõprade ja hea söögiga samale tasemele, siis võta kätte ja täna meid. See on kindlasti üks odavamaid ja lihtsamaid soovitusi, ometi tuleb seegi läbimõeldult ellu viia. Ära tee seda siis, kui televiisorit vaatame või muule keskendume. Varu aega, koonda meie tähelepanu endale ja lihtsalt kiida ja täna meid. Oluline on, et suudaksid põhjendada, miks me nii head mehed oleme – siis on see kordades mõjusam ning meil võib isegi tekkida tänuvõlg, mille saad hiljem „sisse kasseerida“ :).

Kallis, mida veel … Kui meiega juba keskendunult räägid, siis võid ka küsida, kuidas saaksid olla meile veel parem naine. See on räige ja väga tõhus mõjutamise vahend, et tahaksime sulle veel paremaks meheks saada. Paraku see ka töötab. Kui siira näoga seda küsid ning tähelepanelikult meie vastust kuulad, tunneme ennast tõeliselt kõrvust tõstetuna. Samas ära riku seda kõike ära omapoolse nimekirjaga sellest, mida sa meilt vastu soovid. Küll me ka selleni jõuame … Mehed ei ole pelgalt tundetud sead (kuigi vahel suudame ideaalselt sellise mulje jätta). Ka meie puhul toimib vastastikkus ning kui näeme, et naine on väga hea ja hooliv, tahaksime ka ise paremad olla. Ole kannatlik, ära unusta, et ka veetilgad uuristavad lõpuks kivi sisse augu :).

 

Buduaarile Villult