Reklaam sulgub sekundi pärast

Villu Parvet: kus elavad unistuste printsid?

Mul on olnud õnn suhelda väga paljude naiste ja meestega. On huvitav, kuidas naised ja mehed näevad erinevalt mõistet „unistuste prints“ ning kuidas nad sellega seoses tegutsevad. Suur osa naistest on olnud oma elu jooksul mitmes suhtes ja kogenud ka suhete vahel olemise võlu ja valu. Unistus printsist aga jääb…

 

Kui naise suhe lõppeb, siis algab tal väga sageli „tagasi tegemise“ periood, kus ta püüab suhtest väljuda. Kui sind maha jäeti, siis tahad tõestada tervele maailmale ja iseendale, et tegelikult jätsid sina mehe maha. Oleme sellega harjunud ja mängime kaasa. Kuulame su jutte sellest, kui halb su mees oli ning kuidas sa ise võtsid lõpuks kätte ja otsustasid ta maha jätta. Jutt on sama, oleme seda kuulnud meeletult palju kordi. 

Me teeme tõsise näo, aga tegelikult tundud sa meile nagu mehhiklastest kokk kuskil filmides, kes töölt lahti lastakse ning kes lahkumise teatele vastu karjuvad: „Ma tulen ise ära. Ma ei taha siin töötada!“. Loomulikult on mitmeid suhteid, kus sa ka tegelikult jätad mehe maha, aga usu mind, me oleme vahel su siis juba kuid varem maha jätnud (igasuguse romantika nulli keeranud, teistega vahekorras olnud ning sulle valetanud). Kui kordad ikka vestluse käigus pidevalt, et Sina olid mahajätja, mitte mahajäetav, tundub see pigem katsena iseennast selles veenda. 

Suhete vahele kinni jääjad… ainult rõõm meile. Naised, kes on „suhete vahel“ on kõige kergemini ära räägitavad. Nad on vabad, naudivad seda, tulevad kiiresti voodisse ja ei ürita enamasti kohe romantikat nõuda. See on periood, mis meile meeldib. Tavaliselt levib info kellegi vabanemisest kiiresti ning teame, et sealt saab… Ainukeseks probleemiks (naiste jaoks) on see, et suhete vahele kinni jääma kiputakse päris kauaks.

Sisuliselt osad naised loovad lihtsalt erinevaid suhteid, mis kiiresti lõppevad ning on seejärel jällegi „tagasi tegemise“ olekus. Ka see on paljudele vabadele (ja osadele mitte nii vabadele) meestele ainult rõõm. Seks meeldib meile alati ja tihti ei pea sa olema ka sugugi väga atraktiivne, et me sellise võimaluse ära kasutaks. Tänapäeval ei ole midagi imelikku selles, et naised on seksuaalselt sama vabad kui mehed ning seksivad „suhete vahel“ siis, kui tahavad ja kellega tahavad.

Enamasti ei ole selles midagi halba – eriti meeste jaoks. Ometi on siin palju, mida naised koheselt ei taju. Vältides muutumist süvapsühholoogiliseks ütlen lihtsalt: naiste jaoks on see kiirtoit, mis teeb küll kõhu täis, aga paneb pärast korralikult põdema. Ei ole mõtet üritada müüa ideed, et juhuseks on sama hea kui seks pikaaegse partneriga. Samuti seda, et saate selle käigus orgasmi – vaevalt küll, teame seda isegi, aga oleme ikka rõõmsad, kui seda siis teesklete :).

Unistuste prints… palun väga! Suhete vahel olemisega kaasneb tavaliselt unistus printsist ja see on naistele äärmiselt loomulik. Siin on suur erinevus naiste ja meeste vahel. Meestel ei teki pärast sinust „üle käimist“ mitte mingisuguseid tundeid, päris ausalt kohe on selline tõenäosus väga väike. Samas teame, et sinul pigem tekib – seega oleme valmis seda mängu kaasa mängima.

Paljud naised räägivad müstilistest „unistuste printsidest“, kes on väga head, ausad ja hoolivad mehed. Nooremana ma isegi uskusin nende olemasolusse, kui naised ohates ja suletud silmadega neist rääkisid. Hakkasin uurima, kes nad täpselt on. Sain teada, et mitmed neist on kellegi kunagised tuttavad, vahel välismaalased jne. Ma olen osad  neist üles otsinud ning nendega kontakti loonud (kusjuures teadsin mõnda neist juba varem) ainult sellepärast, et mõista kogu seda „unistuste printsi“ nähtust paremini. Ütlen ausalt, sain lõpuks paraja pettumuse osaliseks. Nad on lihtsalt mehed.

Olen nüüd ebaviisakalt aus. Mehed valetavad, petavad ja räägivad seda, mida naine tahab kuulda. Väga paljud mehed võivad kellegi jaoks olla „unistuste printsid“, aga tegelikult tähendab see neile lihtsalt võimalust seksi saamiseks. Nad on ise tunnistanud, et isegi ei kaalu püsisuhet või lapsi näiteks järgmise kahekümne aasta jooksul. Nad on avameelselt rääkinud, kui koomiliseks naistega suhtlemine kujuneks, kui nad oleksid täielikult ausad. Naised soovivad sageli  leida kedagi,  kes neile turvatunnet pakuks, kes oleks valmis pühenduma ning tulevikus nendega koos olema, pikemas plaanis abielluma ning võib-olla isegi lapsi saama. Tavaliselt ütleb prints: „Ma ei välista midagi, kui ma tõeliselt armun, annan naisele kõik, naine ei pea muretsema millegi pärast –  siis on ta minu jaoks number üks. Olen hakanud viimasel ajal mõtlema isegi abielu ja laste peale.“. Tegelikult mõtleb ta aga: „Ma ei taha sinuga koos olla ja kulutan sinu peale vaid niipalju, et seksi saada. Sul pole mõtet midagi loota – sa oled heal juhul lihtsalt mu fuck-buddy. Lähimate aastate jooksul ei tee ma sellist viga, et abielluksin. Kuula mu juttu ja usu mind – siis saan sult keppi.“ Tundub väga robustne, kuid kahjuks on see tõsi. Sellises olukorras naisele valetamist peame loomulikuks ning kordan veelkord – naine ei pea meile üldse meeldima, et temaga seksida. Me võime naist isegi vihata, aga ütleme ikka, mis ta tahab kuulda ja seksime ära.

Sinu oma mees… vahel tegelikult täitsa hea! Mis on loo mõte? Võib tunduda irooniline, aga tegelikult on naistel võimatu seksida samamoodi nagu mehed seda teevad. Kui arvad, et mehi ära kasutad, siis enamasti kasutatakse ära sind. Suhete vahel olles oled eriti haavatav ning lähed kaasa kõikvõimalike lahendustega (mis kujunevad ajutisteks). Võib-olla on korraks selle kõige juures mõttekam oma meest täiesti erapooletult vaadata. Suure tõenäosusega on ka tema kellegi „unistuste prints“ (Ilma naljata! – see võib täiesti nii olla!). Selle asemel, et otsida midagi, mis koosneb nelja viiendiku osas sinu unistustest ja ühe viiendiku osas printsist endast, tasub püüda leida see kõigepealt oma mehes.

Kõik kroonilised „suhte vahele“ kinni jääjad naised (Hei, muide me teame teist mitmeid!) pisendavad meeste arvu, kellega nad vahekorras on olnud, õigustavad oma vahekordi rääkides tunnetest, meeste pingutustes nende nimel jne. Tegelikkuses peame neid aga lihtsalt litsilikeks. Vaatame muigega, kuidas sellised naised peoriietes laupäeva hommikul „printsi“ juurest koju (või taksosse) longivad. Vaevalt, et see kõik seda väärt on. Mehed räägivad omavahel ka täiesti ausalt sellest, kui lihtne neid saada oli. Kui nad on aga piisavalt “kulunud“, ei taha keegi endale seda alandust, et neid pikemaks ajaks enda „kaela peale“ võtta.

Mehed ja naised on erinevalt ehitatud. Meie (sh need, keda pead „unistuste printsideks“) tahame oma spermat levitada nii palju kui võimalik ning väiksed valed selle saavutamiseks tunduvad paljudele meist täiesti normaalse osana elust. Sina otsid aga tugevat isast, kes pühenduks. See on täielik erinevus ning seetõttu mängibki „suhete vahel“ olek lõppastmes praktiliselt alati meeste kasuks. Meile ei meeldi naised, kellest on kümned mehed „üle käinud“. Me võime neile lolli juttu ajada, aga pühenduda ei taha. Nii nagu on igasuguste ürgsete sisemiste reeglitega vastuolus ka teise isase (mehe) lapse kasvatamine, ei soovi me ka litsilikke naisi enda naiseks. Samas seksiks kindlasti – kasvõi kohe ja siinsamas. Tõmbame selga oma printsi kostüümi ja ratsutame kohale valgel hobusel. Kuna elame sinu fantaasias, siis pole muud, kui su jutuga nõustuda ja „tuld!“ :)

 

Buduaarile Villult

PS! Loe kindlasti ka Villu raamatut "Seks, vein ja kutsikad". See on parim raamat, mis õpetab sind meest taltsutama.