Reklaam sulgub sekundi pärast

Villu Parvet: seksisõltlase argipäev (3/3)

Seksisõltuvus, hüperseksuaalsus ning sellega seonduvad haiguslikud nähtused ei ole tänapäeva ühiskonnas mitte midagi uut. See toimub siinsamas meie seas ja on paljude inimeste jaoks traagiliseks piinaks, millega on kohati äärmiselt raske toime tulla. Tänu avameelsetele inimestele, ongi järgnevalt kirja pandud mõned mõtted ja kogemused reaalsetelt seksisõltlastelt. Esimest osa loe SIIT ja teist SIIT

Seksisõltuvus, hüperseksuaalsus ning sellega seonduvad haiguslikud nähtused ei ole tänapäeva ühiskonnas mitte midagi uut. See toimub siinsamas meie seas ja on paljude inimeste jaoks traagiliseks piinaks, millega on kohati äärmiselt raske toime tulla. Tänu avameelsetele inimestele, ongi järgnevalt kirja pandud mõned mõtted ja kogemused reaalsetelt seksisõltlastelt. Esimest osa loe SIIT ja teist SIIT

Sõltlane küsib kiiresti ja naeratades „Skolka stoit samõi bõstrõi variant?“ Naine loeb ette oma hinnakirja. Veerand tunni osas lepitakse kokku 20 eurole. Nii odavad on tavaliselt suhteliselt masendavad litsid, kes peale selle töö eriti muud ei oska ning on seetõttu seda ka palehigis aastaid teinud. Eelmängu pole. Naine läheb voodisse koeraasendisse ja jääb ootama. Kuna raha on makstud, ei löö sõltlane risti ette. Aga ennast tuleb stimuleerida nii füüsiliselt kui ka fantaasiatega. Ta kujutab ette, et mutt voodil ongi Angelina Jolie ja tõmbab välja Durex Performa. Naise tupp on nii välja veninud, et hetkeks ei saa arugi, kas vahekord juba tekkis või on see mõne sentimeetri kaugusel. Aga pooleli pole mõtet jätta. Seksi ajal muutub sõltlane higiseks ja kujutab ette seda, kuidas kondoomi purunemise tagajärjel erinevad suguhaigused tema vere vallutavad. Õnneks seda ei juhtu. Säärane seks kulunud prostituutidega on isegi veidi kurnav ja mitte eriti rahuldust pakkuv – ometi õnnestub fantaasiate abil lõpetada. Aitäh, Angelina. 

Nõukogude ajast pärinevast majast väljudes salvestab sõltlane numbri, aga ainult sellepärast, et teinekord sama naise juurde enam mitte sattuda. Need kavalpead vahetavad nimesid ja pilte vahel mitu korda nädalas, samuti hoiavad nii erinevates kui ka samades keskkondades üleval erinimelisi ja –pildilisi kuulutusi. Igal juhul on nüüd sihtkohaks Õismäe, ruttu aadress navigatsiooni, mis ütleb, et kohale jõutakse 23 minutiga. Sõltlane teab, et mõõdukalt kiirust ületades väheneb see number kiiresti. Ta on kohal enne kella viite ja helistab maja alt sõbralikult naisele. Südamelöögid kiirenevad …

Õismäe paneelmaja sissekäigust väljub seesama ilus naine. Tegemist on kondiitriga ühest peene nimega söögikohast, kes tõenäoliselt oma põhitööga veel miljonäriks saanud pole. Ta pole prostituut, aga on nõus 100 euro eest tund aega seksima, kui inimene talle piisavalt meeldib. Huvitav elufilosoofia. Sõltlane teab, et selline naine ei jää vedelema, ta lepib naisega kokku kohtumise kell 7 linnas oma elukoha lähedal. Õiget aadressi ei tasu neile öelda. Tüdruk on tõeliselt armas, 21-aastane venelane, kelle puhul jääb täiesti arusaamatuks, kuidas tal meest ei ole. Kokkulepe tehtud, liigub sõltlane koju.

Seksisõltuvus on selline vastik asi, et nendel päevadel, kui oled juba hoos, ei saa sa hästi pidama. Kuna viimasest vahekorrast on piisavalt aega möödas, tekib koju sisenedes sõltlasel vastupandamatu vajadus masturbeerida. Seda ongi rahustav teha televiisori ees pornokanaleid vaadates. Pärast kiiret sööki on ilusa tüdruku saabumiseni aega tund ja viisteist minuti. Selle ajaga seksi leida on suhteliselt keeruline, aga püssi pole mõtet kunagi põõsasse visata. 

Sõltlasele meenuvad kaks tüdrukut, kes koos erinevaste meeste juures seksimas käivad. Need on noored alla 20-aastased väga armsad venelannad, kellega ta on korduvalt vahekorras olnud. Lihtsalt proovimise mõttes saadab ta sõnumi ja imekombel tuleb ka kiiresti vastus. Kuna tüdrukud teavad, kus sõltlane elab, kutsubki ta nad külla, kuigi seksisoov ei ole häirivalt tugev. Ta lubab kinni maksta ka takso, aga tundub, et tüdrukud tulevad linnast. Igal juhul on nad kohal kahekümne minutiga.

Nood on jällegi sellised pool-prostituudid, kes on nõus 100 euro eest tund aega seksima. Koos. Erinevalt prostituutidest lubavad nad ennast suudelda ning oleksid nõus seksima ka ilma kondoomita. Seda sõltlane loomulikult ei taha. Igal juhul tingibki ta hinna 100-le eurole ja seksib tüdrukutega üks kord. Nii lihtsalt sellepärast, et ei soovigi rohkem. Milleks ilusat hetke rikkuda.

Kell saab kohe 7, oma koju ei tahaks ilusat tüdrukut lasta ja mingigi vahelduse tekitamiseks helistab sõltlane kõrvalasuvasse hotelli ning küsib, kas on võimalik sauna broneerida. Tund aega maksab 30 eurot, ta broneerib tunniks ajaks. Küsitakse nime, ütleb: "Guido". Oluline on probleemide vältimiseks oma identiteediga seonduvat mõõdukalt jagada. Igal juhul helistab sisse juba Õismäelt pärit piltilus kondiiter. Sõltlane ütleb hotelli aadressi ja jalutab ka ise kohale, maksab raha ära ja täidab mingi lipiku suvalise infoga: telefoninumber: 555 55 123, elukoht: Jersey Shore - las lähevad otsima, kui Guidoga midagi juhtub.

Tunnisaunad on tänapäeval hotellides ilusad, suure avatud ruumi keskel on suur ümmargune must mullivann ja massiivne nõupidamiste laud. Sõltlane paneb telekas mängima MTV ja jääb ootama. Tüdruk tuleb ja küsib veel ka taksoraha 10 eurot, sõltlane maksab ja pärast seda hakkab tüdruk kohe suhu võtma – tore ja asjalik tütarlaps, mõtleb sõltlane. Ta on vahekorras kolm korda järjest ja salvestab tüdruku numbri lisades perekonnanimeks „Ok“.

Pärast sellist päeva tahaks lihtsalt magada, aga kiire elutempo seda ei luba. Mingil veidral moel rahustab sõltlast ka trenni tegemine, ning kuna trenniasjad on alati autos, sõidabki ta otse kesklinna spordiklubisse. Trenni teha ei ole lihtne, väsimus on meeletu, ometi on sisetunne hea, sest vajadused on hetkel rahuldatud. Tuleviku peale sõltlane ei mõtle, sest ta teab, et vastik kõikehõlmav sõltuvus on saanud osaks tema isikust ning see tuleb igal juhul tagasi.

Pärast trenni helistab ta rõõmsalt sõbrannale ja kutsub ta ööseks enda juurde. Vastuvaidlemist mittesallival hääletoonil ütleb sõltlane, et on poole tunni pärast maja all. Õnneks on tüdruk vist isegi nõus. Sõltlane annab alati naistele pool tundi, sest selle ajaga saavad nad ennast korda teha ning näevad palju viisakamad välja. Võiks öelda, et see tüdruk, kelle sõltlane enda juurde koju kutsub, isegi meeldib talle inimesena ja võib-olla kasvõi mõne protsendi ulatuses pole tegu lihtsalt asjaga. Enne magamaminekut kordab sõltlane talle seda mitu korda -  ta on nii väsinud, et peaaegu ei jõua enam seksida, ometi ei saa sellist võimalust kasutamata jätta. Ta uinub enam-vähem rahulikuna, aga ainult selleks, et järgmisel päeval kõike otsast alustada.

Kuigi see lugu ühest päevast võis tunduda osati naljakas, on tegemist väga raske haigusliku nähtusega, mis röövib inimeselt eneseväärikuse, sõltumatuse, perekonna ja raha. Järjest rohkem tuleb inimesi seksisõltuvuse ravile ning erinevate hinnangute kohaselt on säärase sõltuvuse all kannatajaid maailmas sadu miljoneid. Eesti ei ole erand ja meie endi hulgas on ka omad David Duchovnyd, Michael Douglased ja Lindsay Lohanid. Nendesse tuleb mõistvalt suhtuda ning püüda neid aidata. Seksisõltuvus on ravitav, kuigi ravi protseduur on keeruline ja raske – isegi kurnavam kui mitmete teiste sõltuvust puhul. Kõigile, kes tunnevad, et on ise kannatajad säärase sõltuvuse all, on võimalik anda kontaktid abi saamiseks.

Esimest osa loe SIIT ja teist SIIT

Buduaarile Villu Parvet

PS! Loe kindlasti ka Villu kirjutatud bestsellerit "Seks, vein ja kutsikad"