Reklaam sulgub sekundi pärast

VIOLETNE LEEK LAHUSTAB KÕIK NEGATIIVSUSE. Kuidas ja millal kasutada?

Violetse leegi postituse otsus Buduaari veebis sündis, sest Eesti rahvakalendris on sügisene periood olnud läbi aegade hingedeaeg, mil küünalde põletamisega oodatakse koju ja avaldatakse austust surnud esivanemate hingedele. Küünlaleeki vaadates või selle valgusspektrit endale visualiseerides on võimalik ka end tervendada, sest violetne leek muundab kõik negatiivsed energiad puhtaks valguseks ning on äärmiselt tervendava ja transformeeriva toimega.

Ühendasime Valgusesaar.ee kodulehega jõud, et avaldada tekste, mis aitavad avaneda omaenda kõrgeimale olemusele ning enese sees peituvale lõputule valgusele ja tarkusele, pakkudes juurde ühtlasi kohe ka juhiseid, kuidas läbi erinevate sammude ka tulemuste poole liikuda. 

Violetset värvi on juba ammusest ajast seostatud vaimsusega. Kuna violetsel värvil on kõrgeim sagedus nähtavas spektris, siis asub ta seega n-ö värvioktaavide üleminekukohal järgmisesse oktaavi. Muistsed inimesed nägid selles üleloomulikus värvis rohkem kui vaid füüsilist fenomeni. Violetne leek on ainulaadne vaimne energia, mis kiirendab vaimset arengut. See võib ravida emotsionaalseid ja füüsilisi probleeme, parandada inimsuhteid ning aitab teil igati vaimselt kasvada või teeb lihtsalt elu kergemaks. Vaatleme kuidas see müstiline violetne leek endast kujutab, mida ta teeb ja kuidas töötab. (Pildil klikates leiad Riina Grethiel Leppoja "Violetse leegi mandala" www.valgusesaar.com)

KARMA PUHASTUS

Violetne leek muundab negatiivse energia positiivseks, pimeduse valguseks. Leek kustutab ka meie vigade poolt põhjustatud “halva” karma. Meie mineviku tegude tagajärjed – nii head kui halvad – tulevad meie juurde teatud aja pärast tagasi. See on karma seadus. Selle kosmilise seaduse järgi saame me tagasi seda, mida me anname või teeme. Tehes halba, tuleb see meie juurde ringiga tagasi; tehes head, täidab positiivne energia meie elu. Enamik inimesi peab seega selle seaduse järgi kogu elu oma võlgu maksma – läbi isetu teenimise ja teiste aitamise või siis läbi kannatuse. Nende teele võib tulla palju ebaõnnestumisi ja hädasid, mille kaudu inimesed oma karmat tavaliselt lunastavad. Kuid see ei pea nii olema! Enam pole vaja kannatada. Violetsel leegil on võime transformeerida või leevendada negatiivset karmat, enne kui see meie juurde tagasi tuleb.

Füüsilisel tasandil võib violetne leek aidata meil oma keha tervendada, eemaldades karma või negatiivsed emotsioonid, mis meie keha ja auravälja kahjustavad. Leek puhastab meie keha ja auravälja (energiaväli, mis meie kehasid ümbritseb), ravides ja puhastades kõike, füüsilistest viirustest kuni mürkide ja pollutsioonini. Siiski on meie füüsiliste hädade tagajärjed sagedamini meie mentaal-, emotsionaal- ja vaimsesse kehasse talletatud. Seega, puhastades ja tervendades oma füüsilisi hädasid, laieneb tervendus ka automaatselt nende hädade põhjustele teistes kehades.

MÕTTEPUHASTUS

Meie mõtted ja emotsioonid mõjutavad väga tugevalt meie füüsilist tervist. Uurimused on näidanud, et viha ja teised negatiivsed mõtted ja emotsioonid nõrgendavad meie keha ja viivad sageli emotsionaalsete ja psühholoogiliste probleemideni, mida violetne leek suudab edukalt ravida ja eemaldada. Leek suudab ravida väga paljusid psühholoogilisi probleeme – emotsionaalse stressi kogemusi, mis võivad minna tagasi varasesse lapsepõlve või isegi eelmistesse eludesse. Need vanade haavade armid ja valulikud mälestused saavad kõik ravitud ja tervendatud – violetset leeki kasutades. 

KUIDAS TÖÖTAB VIOLETNE LEEK?

Violetne leek toimib, muutes “vibratsioonide” taset meie kehades. Füüsikas tähistab vibratsioon osakeste edasi-tagasi liikumise kiirust. Aatomite tasandil võib vibratsiooni mõista kiirusena, millega elektronid tiirlevad ümber aatomi tuuma. Violetne leek toimib, muutes vibratsiooni sellel tasandil.

Aatomites on peale elektronide ja tuuma ka veel palju tühja ruumi elektronide ja tuuma vahel, milles elektronid ringlevad. Sellesse tühja ruumi kogunebki negatiivne raske energia ning ladestub karma. See kleepuv raske energia muudab elektronid üha aeglasemaks ja aeglasemaks ning me resoneerume üha rohkem negatiivsuse ja üha vähem valgusega – meie vibratsioonitase muutub madalamaks ja vähem vaimsemaks. Mida kõrgem on meie vibratsioonitase, seda vaimsemad me oleme.

Violetne leek transformeerib selle negatiivse energia. Ta ei ümbritse ega eemalda seda mitte lihtsalt niisama, vaid muudab selle puhtaks valguseks. Sellega kaob aatomi sisene segav hõõrdumine ja elektronid tiirlevad üha kiiremini ja kiiremini, nende vibratsioonitase tõuseb.

Vibratsioonitaseme tõustes on teis rohkem vaimset energiat ja jõudu. Täiuslik tervis saabub siis, kui energia teie kehas voolab vabalt. Violetne leek  vabastab teis selle vaimse energia ning taastab harmoonia ja tasakaalu teie kehas, tõstes teid vaimsemalt kõrgemale tasemele.

Kui keegi saadab välja väikese armukadeduse ussi või vihapaela, saab seda koheselt violetses leegis lahustada ning armastuse ja valgusega asendada. Violetset tuld saab kasutada ka nii enda kui oma sõprade kõikvõimalike valude lahustamiseks, samuti suhetes ettetulevate ebakõlade tervendamiseks. Kui harrastad mõttekontrolli ja püüad olla teadlik igast tekkivast mõttest ja tundest, siis on sul suhteliselt kerge oma energiavälju violetse leegi abiga puhtana hoida.

Violetse leegi kasutamine on lihtne ja praktiline.

VIOLETSE LEEGI KUJUSTAMINE

Leidke koht, kus teid ei segataks, istuge või lamage mugavas asendis. Hiljem, kui olete kujustamisega juba rohkem tegelnud, võite te violetset leeki esile kutsuda millal ja kus iganes. Paluge oma Kõrgemalt Minalt väikeses palves violetse leegi kasutamisel abi ning paluge tal näidata leegi väärtust teie elus. Te võite kohale paluda ka Ülestõusnud Meistreid, ingleid ja teisi valgusolendeid ning paluda neilt abi ja juhendamist. Violetse leegi valitseja on ülestõusnud meister St. Germain, kes on seda teksti lugedes kindlasti teiega. Paluge talt abi ja juhendamist ja ta aitab teid suurima heameelega kogu oma armastuse tulega.

Violetse leegi kutsumisel kasutatakse kujustamist ja afirmatsioone. Hea oleks alustada sisemise kõnega, mis on midagi meditatsiooni ja palve vahepealset. Lausuge aeglaselt ja kogu südamest: “Mina olen violetse tule olend! Mina olen see puhtus, mida Jumal armastab!” Hingake sügavalt ja rahulikult ja korrake seda sisemist kõnet aeglaselt ja rütmiliselt, selle sisule keskendudes. Keskenduge seda tehes oma südamele. Te võite antud afirmatsiooni korrata 36, 72, 144 või nii palju kordi, kui ise tahate.

Afirmatsioonile lisandub ka kujustamine. Sulgege silmad ja üritage violetset leeki visualiseerida. Sõnade kordamine muutub seega jumalikuks loomeprotsessiks, kus te kasutate jumalikku energiat.

Kujustage end suure tule ette, mis on umbes kolm meetrit kõrge ja kaks meetrit lai. See tuli on üleni violetne, selles peegelduvad aga ka tema erinevad väljundid nagu roosa, purpur jt. Siis nähke end vaimusilmas sellesse kiirgavasse tulle astuvat. Tunnetage leeki enda ümber, tunnetage, et see läbib teid, teie kehasid, teie olemise tasandeid. Ta sulatab kogu mustuse ja rasked energiad teis. Te puhastute. Te muutute kiirgavaks valgusolendiks, kes te ka tegelikkuses olete. Tunnetage leegi puhastavat jõudu.

VIOLETSE LEEGI KASUTAMINE

Kui kutsud hõbevioletset leeki, siis negatiivne energia muundub ja asendub automaatselt millegi kõrgsageduslikuga.

Suundu otse Valgusesaar.ee Violetse leegi tervenduskambrisse SIIT.

Küünlavalgusesse vaadates või visualiseerides jäta meelde järgnev. 

1.   Kutsu mõttes hõbevioletset leeki. Visualiseeri enda ümber leek, milles on sirelilillat, helelillat, purpurset, violetset ja hõbedat.

2.   Kujutle hõbevioletset leeki rajamas sulle teed kogu päeva jooksul, lahustades kogu tumeda energia, enne kui sellega kokku puutud.

3.  Saada seda leeki inimestele, kes on haiged. Näe, kuidas see nende ümbert kogu negatiivsuse endasse neelab.

4.   Aseta oma viha, valu või negatiivsus leegi sisse, kuni need lahustuvad.

5.   Kujutle inimesi, kes pole tasakaalus, hõbevioletse leegi sisse.

6.   Kujutle leeki sinna, kus teda vajatakse või palu inglitel viia see kohtadesse, mida on vaja puhastada sõja ja hävingu energiatest.

7.  Kui sul on kehas mingeid valusid või pingeid, lase hõbevioletsel leegil selles piirkonnas mängida.

8.  Saada leeki mööda telefoniliine või internetti, puhastamaks võrku.

9. Kui oled lõpetanud, tee ristimärk või mõni muu kaitsesümbol enda ette ja taha, et oma tšakraid sulgeda.

 

Valgusesaar.ee