Reklaam sulgub sekundi pärast

Vitamiinisüstid Buduaar.ee lugejatele!

Kui tunned, et sinu vitamiinivarud vajaksid täiendust, siis see üleskutse on Sulle! Tallinnas, Viimsis resideeruv loodustoodete firma Bioforce müüb kõikidele buduaar.ee lugejatele kahel veebruarikuu päeval vitamiinidest tulvil Biotta mahlasid poehindadest kuni 50% soodsamalt. Lisaks hinnaüllatusi kuni -70%.

Kui tunned, et sinu vitamiinivarud vajaksid täiendust, siis see üleskutse on Sulle!
Tallinnas, Viimsis resideeruv loodustoodete firma Bioforce müüb kõigile buduaar.ee lugejatele vitamiinidest tulvil Biotta mahlasid poehindadest kuni 50% soodsamalt. Lisaks hinnaüllatusi kuni -70%
.

Biotta mahlade laomüük toimub  6. ja 7. veebruaril kl 12.00-16.00 aadressil Viimsi, Mõisa tee 2A,  (maja asub Laidoneri muuseumi pargis). Vaata kaarti siit


Biotta ökoloogiliselt puhaste mahlade valikus on väga põnevaid maitseid näiteks nagu hapukapsamahl, metsmustikamahl,  pohlamahl, punapeedimahl  jt. Kokku  11 erinevat maitset. Lisaks maitseunikaalsusele on Biotta mahlades maksimaalne kogus vitamiine, sest mahlad on villitud värsketest viljadest otse pudelisse. Üks klaas Biotta mahla annab organismile kvaliteetse lisa päevasele vitamiinivajadusele.
Kõiki mahlu on enne ostu sooritamist võimalik kohapeal ka mekkida!

Nendel päevadel on võimalik soodsa hinnaga osta ka Bioforce´i  teisi tooteid. Näiteks nädalane mahlapaastu komplekt „Wellness Week“, Herbamare ürdisoolad ja puljongid ning A. Vogeli ökoloogilised loodusravimid ja toidulisandid.


Arveldamine sularahas. Ülekande puhul ettetellimine ja tasumine hiljemalt 5.veebruaril aadressil [email protected] ja tel 52 252 23.

Kohtumiseni!


Mahlaspikker


Hommikujook maitseb nagu värsked puuviljad. Alustades oma päeva klaasi vitamiinirikka  hommikujoogi joomisega, jagub terveks päevaks energiat. Kombineerides hommikujoogiga  näiteks odralinnaseid, mett ja vadakut, saab igati toitva hommikueine.

Hapukapsamahl kergendab eelkõige seedimist ning soodustab seedinud toidu väljutamist, vältides nii ka kõhukinnisust. See hapukas mahl on kõrge kaaliumi, kaltsiumi ja magneesiumisisaldusega, milles on lisaks C ja B vitamiini. Mahla juues alandame vere kolesteroolitaset, toetame oma maksa ja tugevdame seedeprotsesside tegevust.

Metsmustikamahl sisaldab suures koguses antioksüdante, mis pidurdavad vananemisprotsesse, lisaks takistavad ka südamehaiguste ja vähkkasvajate teket. Mustikamahl mõjub hästi meie nahale, silmadele ja maksale. Selles olevad parkained tõkestavad põletikke tekitavate bakterite elutegevust.

Pohlamahla on rahvameditsiinis kasutatud reuma ja liigesehaiguste ravis. Pohlamahl mõjub põletikuvastaselt, sest ta sisaldab rohkelt C vitamiini ja bensoehapet, mis on antiseptilise toimega. Pohlamahl sisaldab tanniine, mis ennetavad uroinfektsioone ja aitavad terveks saada põiepõletikust.

Viinamarjamahl. Kui sa oled otsinud õiget, puhta viinamarja maitsega viinamarjamahla, siis Biotta mahl on see kauaigatsetud maitse.  Raviomaduste poolest viinamarja mahla soovitav juua viirushaiguste, herpes simplexi aktiviseerumise, kurnatuse, hingamisteede haiguste ja vähihaiguste ajal. Sisaldab kaltsiumit, fosforit, rauda, naatriumit, kaaliumit, väikeses koguses A, B vitamiini kompleksi, C ja P vitamiini.

Porgandimahla juues saab nahale kergelt päevitunud jume, sest mahl sisaldab palju eeterlikke õlisid ja beetakarotiine, millest keha toodab A vitamiini. A vitamiin on vajalik nahapigmentide moodustamiseks, lisaks ka normaalse silmanägemise tagamiseks. Ta on  rakutasandil tugev antioksüdant, mis parandab raku ainevahetust. Porganimahl on kasulik kõhulahtisuse ja kõhukinnisuse korral ja parandab seedehäiretest tekkinud nahaprobleeme.

Sellerijuuremahl puhastab keha jääkainetest ja toksiinidest ja tänu oma leeliselisele koostisele kiirendab organismi puhastusprotsesse. Kasulik mahl organismi kevadpuhastuseks.

Punapeedimahl parendab vereloomet ja on igati kasulik aneemia korral.  Punapeedimahl sisaldab betaiini, mis stimuleerib maksarakkude ja sapi tööd,  rauda ja teisi mineraalaineid.

Kartulimahl on organismi puhastava toimega, sest selles sisalduvates fütozelatiinidel on võime siduda raskemetalle ja suuri molekule. Soovitatakse juua neil inimestel, kel on probleeme sapikivide, kõrvetiste, maoülihappesuse, kõhukinnisuse, kõrgvererõhutõvega. Kartulimahl sisaldab hulgaliselt kartuli koortes paiknevaid kasulikke mineraalaineid: kaaliumi, kaltsiumi, magneesiumi, fosforit, rauda.

Dr.Breuss juurviljadesegumahl. Sellesse mahlakokteili kuulub punapeedi-, porgandi-, selleri-, redise- ja kartulimahl. Dr. Breuss mahlaretsept on tuntud üle maailma, sest see mahl sai  loodud vähihaigete ravi tõhustamiseks. Dr. Breuss segumahla on soovitav juua mahlapaastu ajal, sest see sisaldab rohkelt vitamiine ja mineraalaineid just seda mida organism paastu ajal vajab.

Köögiviljamahlade segu on vitamiinirikkam kui poelettidel olevad köögiviljad ise.  Biotta köögivilja mahla värsketed köögiviljad on kohe peale koristamist pudelisse villitud, sest iga päev peale saagi koristamist hakkab köögiviljade vitamiinisisaldus kahanema. Soovitame kevadväsimuse peletamiseks ja ka dieedi või paastu ajal, mil organism vajab lisaenergiat.