Reklaam sulgub sekundi pärast

VJ Martin Veisman: Armastus käib kõhu kaudu!

Süüa teha meeldib mulle väga! Hommikuti enamasti haigutan niisama, võtan kohvi ja söön kohukese, lõuna ajal elatun hommikukohvist. Õhtu poole on aga köök avatud ning siis saab ikka kõvasti katsetatud, jutustab MTV VJ Martin Veisman Buduaari kokandusrubriigile "Köögikunst".

"Süüa teha meeldib mulle väga! Hommikuti enamasti haigutan niisama, võtan kohvi ja söön kohukese, lõuna ajal elatun hommikukohvist. Õhtupoole on aga köök avatud ning siis saab ikka kõvasti katsetatud," jutustab MTV VJ Martin Veisman Buduaari kokandusrubriigile "Köögikunst".

Martini sõnul ta päris iga päev vaaritada ei viitsi, kuid paar korda nädalas saab ikka pastat, ahjuvormi või miskit uut proovitud. „Koogid tulevad ka väga hästi välja,” kiidab telepoiss Martin enda söögitegemise kunsti.

Tavalisi retsepte VJ väldib, sest oma tunde järgi tuleb ikka kõige parem toit . "Firmarooga mul ei ole, aga kõige paremini kukub välja kreveti-lõhe pasta!"

Samuti arvab Martin, et toidu valmistamine käib hea suhte juurde, kuid parim viis on koos miskit mõelda ja vaaritada - eks armastus käib kõhu kaudu.

 

Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoimetaja

[gallery ids="1886671"]