Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕEH! LONDONI MOENÄDALAL olid tuntud moelooja moeetendusel laval Crocsid

Oleme aastate jooksul moenädalatel näinud lavadel uskumatuid kostüüme ja aksessuaare, millest hiljemgi veel õudusunenägusid nähakse... Mõned moeloojad on lihtsalt nii loomingulised ja hullumeelsed, et julgevad lavale tuua asju, mille peale tavainimesed ehk ei tulegi. Selline see kõrgmood kord on - tõeline kunst ja mood käsikäes. Kas ta ka kantav on, on juba teine asi...

Selle aasta Londoni moenädalal tegi moelooja Christoper Kane hullumeelse teo. Ta pani oma esmaspäeval toimunud moeetendusel kõndivatele modellidele selga kaunid pitsist detailidega rõivad, mis muidugi olid kõigile silmailuks, kuid jalga jalanõud, mida enamik meist vaid aias rohides jalga suvatseb panna - Crocsid!

Kui aastate jooksul on maailma tuntuimad moeloojad lavale toonud igasuguseid veidraid aksessuaare ja publik on mõelnud: "Vähemalt pole need Crocsid," siis nüüd on see päev aga viimaks kätte jõudnud, kus need tõesti on Crocsid.

Need polnud aga mingid tavalised Crocsid. Nimelt oli ta need kaunistanud värvilistega, mis need "aiakalossid" veelgi silmapaistvamaks tegi. Ilmselt oli see taotluslik, kuid olgem ausad - see mõjus! Inimesed jagavad internetis pilte värviliste kivikestega Crocsidest kohe isuga ja Christopheri kuulsus aina kasvab... Kaval!

Vaata pilte Christopher Kane'i moeetenduse Crocsidest SIIN.

Allikas: Bustle.com