Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! 7 LIHTSAT SAMMU KAUAKESTVA peomeigini. Võida Provoke meigitooteid!

Kütkestav ja kauakestev meik eeldab teatud oskusi, kuid selleks ei ole ilmtingimata vaja minna jumestamiskoolitusele, õigeid tehnikaid ja tooteid kasutades võime saavutada tulemuse imelihtsalt ka kodus. Seame oma sammud kauakestva peomeigi suunas!

Dr Irena Eris Provoke make-up sarjas on valdavalt just sobivaid kauapüsivaid tooteid. See on üks väheseid turul saada olevaid jumestustoodetesarju, mis sobitub nahahooldusprogrammiga ja esindab samas kaubamärgi terviklikku lähenemist naise ilule.

Lisaks kosmeetilistele omadustele on kõik tooted rikastatud aktiivsete nahka hooldavate ainetega. Seega on kõigil naistel võimalik luua kaunis, püsiv ja ainulaadne jumestus, mis samal ajal ka nahka hooldab.

1. Valmista oma nägu meikimiseks ette

On oluline, et enne meigi pealekandmist puhastaksid oma näonaha. Ära kuivata nägu rätikuga, vaid patsuta kuivaks. Seejärel kanna näole niisutav kreem, see loob hea pinnase selleks, et meik oleks kauakestvam. Teatud soovituste kohaselt on peale kreemitamist kasulik enne meigiga alustamist 20 minutit oodata.

2. Ideaalse alusmeigi reegel number 1

Kui soovid luua kauakestvat meiki, peaksid asetama suurt rõhku ideaalse alusmeigi loomisele, siinkohal aitab suuresti kaasa aluskreem. Põhja loomist võiks alustada aluskreemi pealekandmisega – see moodustab nahale nähtamatu kihi, millele jumestuskreemi on märksa lihtsam peale kanda ning tulemus püsib sedasi toimides palju kauem ja kaunim. Ära unusta aluskreemi lisada ka oma silmalaugudele!

3. Varja kõik ebatasasused

Peomeik eeldab veatut nahka ning täiuslikku ja siledat põhja. Selleks et suuremaid ebatasasusi ja probleemsemaid kohti varjata, peaks kasutama peitekreemi, mis kantakse reeglina peale enne jumestuskreemi. Peitekreem peaks olema nahatoonist tooni võrra heledam.

4. Loo imeline aluspõhi

Kuigi igapäevaselt ei pruugi paljud meist jumestuskreemi kasutada, siis peomeiki luues ei saa mitte keegi sellest imettegevast tootest kõrvale vaadata. Jumestuskreemi valikul tuleks esmalt kindlasti tugineda oma nahatüübile, see mängib olulist rolli ka meigi püsimajäämisel. Kui omad kuivemapoolset nahka, peaks jumestuskreem olema pigem niisutava toimega, näiteks mõni õlibaasil loodud toode. Rasuse naha puhul võiksid valituks osutuda matid ning kindlasti õlivabad jumestuskreemid. Teise asjana on väga oluliseks aspektiks õiget tooni jumestuskreemi leidmine. Kui valid oma nahaga ebakõlas oleva tooni, jääb lõpptulemus võlts. Reeglina peaks jumestuskreem olema nahaga kas ühte tooni või maksimaalselt tooni võrra heledam.

Kui jumestuskreem on peale kantud, sea järmine samm puudri suunas. Puuder viimistleb jumestuskreemi ning varjab vajadusel liigselt läikivad kohad ning lisab selle eelviimase aktsendi põhjameigile. Puuder peaks olema kas värvitu või nahaga samas toonis. Värvilised puudrid pigem katavad ning värvitud matistavad. Taas kord peaksime langetama otsuse, millist toodet kasutada, tuginedes oma nahatoonile. Viimase lihvi kogu meigile annab põsepuna, peomeigi puhul tasuks kasutada pigem tugevamaid toone. Glamuurse ja särava lõpptulemuse jaoks puista oma palgeile ka särapuudrit.

5. Panusta lauvärvi aluskreemi

Alusta silmameiki lauvärvi aluskreemi pealekandmisega. Dr. Irena Erise sarjast võid leida uuendusliku lauvärvi aluskreemi, mis ühtlustab ja silub silmalautooni, lihtsustab lauvärvide pealekandmist ning takistab värve koorumast. Värvid ei kulu maha ega kogune silmanurkadesse. Seda toodet kasutades püsib silmameik peal koguni 16 tundi. Mida enamat võiks soovida?

6. Anna silmadele au

Sametisi, pressitud ja kerge läikega monolauvärve on lihtne peale kanda ning tulemus püsib kaua, jättes värvilise efekti. Juhime tähelepanu ning tuletame enesele meelde, et lauvärvivalik võiks alati kokku sobida ka kleidiga.

Proovi kreemja koostisega silmalainerit, see tagab suurepärase kestvuse ning intensiivse värvi, mis peab vastu isegi silmade hõõrumisele. Dr Irena Erise automaatne ja veekindel silmapliiats on samuti hea valik, tema pehme koostis tagab täpse ning täiusliku lainerjoone, tulemus on poolmatt ning püsib kauem kui kümme tundi. Käsna abil on võimalik teha ka veatut suitsusilma. Eriti soovitatav on see toode just tumeda silmameigi puhul, seega sobib pidudehooaega kui valatult.

Kui soovid, et ripsmetušš oleks kauakestev, siis kõige kavalamaks valikuks on kolmetoimeline ripsmetušš. Tihendav, pikendav ja veekindel ripsmetušš tagab maksimaalselt pikad, tihedad ja kaunilt kaardus ripsmed. Püsiv koostis peab vastu hõõrdumisele ja silmapilgutustele.

Peole minnes soovime rõhutada igat oma näo aspekti, mille hulka kuuluvad ka kaunid kulmud. Siinkohal on taas kord nutikas valida veekindel pliiats, mille kõva tekstuur tagab küllusliku värvi ja ideaalse joone.

7. Huuled

Kui soovid omada kauakestvat huulemeiki, siis peaksid esmalt hoolitsema selle eest, et huulte üleüldine olukord oleks igati ilus. Külmal ajal kipuvad huuled kuivama ning krobeliseks muutuma, huulepulk võib seda ilmet veelgi enam süvendada. Seepärast on oluline oma huuli järjepidevalt niisutada ning koorida. Kui aga oleme jõudnud peoeelse õhtuni, mil meik on juba käsil, siis tasuks jumestuskreemiga kergelt katta ka oma huuled, seejärel kindlasti alustada huulemeiki huulepliiatsist. Kontuur on väga oluline! Mõistagi sõltub huulepulga püsivus suures osas just brändi kvaliteedist, seega tasuks kindlasti panustada õigetesse kohtadesse. Soovitame kasutada matti huulepulka, mis katab huuled täiuslikult ning loob kauakestva, vähemalt viietunnise püsivuse.

PROVOKE’i naine kehastab loomulikku ilu ja tänapäevast naiselikkust.

Ta teab, et kaunis välimus tõstab tuju ja enesekindlust, mis omakorda tuleb kasuks erinevates elusituatsioonides. Ta tunneb tõelist naiselikkust, talle meeldib kaunis välja näha ja ta oskab sõltuvalt olukorrast, tujust ja kellaajast sobiva jumestuse valida. Ta ei karda muutuda ega end proovile panna.

Jumestus pakub eneseväljenduseks mitmeid viise. Kunagi pole liiga hilja proovida! Dr Irena Eris Provoke sarja spetsiaalselt väljatöötatud koostis tagab ohutu jumestuse. Kõik koostisosad on dermatoloogiliselt kontrollitud. Silmajumestuse tooted ei sisalda lõhnaaineid ja on oftalmoloogide poolt kontrollitud.

PROVOKE kingib ühele lugejale ära ripsmetuši Perfect Lashes ja punase huulepulga Real Matt Lipstick 601 Diva komplekti. Selleks vasta allolevale küsimustikule õigete vastustega ja jäta meile oma kontaktandmed. 

Võitja valime 11. jaanuaril.

VÕITJA! Palju õnne Kerttu Taggo! Loosiõnn langes Sinule ja Buduaar võtab sinuga ühendust. 

Teksti autor: Liisa Tupits

 

[gallery ids="2021236,2021243,2021249,2021257,2021265,2021273,2021277,2021283,2021290,2021296,2022519,2022524"]