Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! BUDUAARI GURMEEKOOL OTSIB VÕITJAT! Ainult uute maitsete jahtijatele!

Buduaari sooviks on taas kord suunduda maitsetejahile ning seepärast kutsume jälle kokku isetegemist nautivad gurmaanihingega sõbrad, et avastada uusi jahimaid eestimaistest maitsetemetsadest.

Nimelt on peagi saabumas lihavõtted ehk ülestõusmispühad, kui pered istuvad traditsiooniliselt ühise pidulaua taha ning naudivad maitsvaid roogi ja jooke. Et oma pidulauda uute maitsetega rikastada, leidsime kauplusteriiulitelt parimaid ja puhtamaid maitseid pakkuvaid tooteid ning nendest valmistatavate retseptide loomisel pöördusime 2016. aasta Eesti hinnatuima profikoka poole. 

Selleks et olla traditsionaalne, valisime parimate piimatootjate seast välja Alma kohupiimakreemid, et desserdilauale valmiksid lihavõttepühadele omaselt hõrgud kohupiimakaunitarid. Eelroana pakutav suupistelaud sünnib suurepärase maitse ja sulavusega Valio Atleet riivjuustudest.

Prae jaoks on meie pidulaual potti hüppamas Rannamõisa kaubamärgi lihavalikust küülikuliha ning Rannamõisa hõrgust pardimaksast valmib üllatusena seekord hoopis moodne magusroog. Eriliselt maitsvad ja ometigi lihtsasti valmistatavad road on meile loonud restorani Farm brand-chef Dmitri Rooz, kes muuhulgas esindab Eestit 2016. aasta kokkade olümpial Bocuse d'Or

Vahepeal lihtsalt mainime, et kui sa selle artikli lõpus olevatele küsimustele ainuõigete vastustega vastad, siis võid olla sina koos oma kaaslasega see, kes saab meiega ühineda Gurmeekooli üritusel, mis toimub 29. jaanuaril algusega kell 12.00 restoranis Farm Tallinna vanalinnas. 

Võitja selgub 27. jaanuaril.

Võitja loositud! Palju õnne Kristina Ljadov! Täname kõiki osa võtmast ja Buduaar võtab võitjaga ühendust. 

Gurmeekooliga on meil alati kaasatud toitude ja tähtpäevadega sobivate jookide valik ning seekord leiame need kohe peale seda kui meie retseptide looja Dmitri on oma loodud retseptid läbi teinud ja maitsed paika timminud ja siis saab sõna sommeljee. 

Meeldivat vastamist ja peatse maitsva kohtumiseni, armas võitja! Esimesed Gurmeekooli külalised ootavad teid üliägeda interjööriga restoranis Farm juba praegu. 

 

 

[gallery ids="2033083,2033096,2033109,2033121,2033130,2034499,2034510,2034553"]