Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! ILU JA ELUEA TOIDUD. Vasta ja võida Buduaari Gurmeekooli osalus

Buduaari Gurmeekooli üritused toimuvad just seepärast, et rikastada uute ideedega meie kodude söögilauda. Oleme palunud restoranide peakokkadel endile õpetada, kuidas argipäevaroad kaupluses saadaolevate toiduainetega gurmee söömaajaks muuta. 

Järgmine Buduaari Gurmeekool toimub 25. juulil algusega kell 15.00. Meie peakokad Siim Ets ja Anu Kendra, kes toimetavad Tallinnas Nõmmel vastavatud restoranis KIUS, on meile loonud 5 maitsvat toiduideed, mida hakkame üheskoos valmistama ning seejärel ka maitsema.

Seekordseks Gurmeekooli peateemadeks on tervis ja ilu. Nimelt on tublid toiduainete maaletoojad lubanud meile rikkalikku saadetist JAPANESE CHOICE valikust. 

 

Nagu me teame, on jaapanlaste eluiga üks pikemaid maailmas ja selle põhjus on suuresti toitudel, mida seal igapäevaselt süüakse. Kui tervis on hea, siis on rõõmus meel ja rõõmsad inimesed on alati ilusad. 

Kaasame ka seekord gurmaanihingega Buduaari lugejaid ja kui Sina sooviksid koos kaaslasega meiega 25. juulil alates kl 15.00 toreda kooskokkamisega liituda, siis anna endast märku allpool lihtsale valikvastustega küsimustikule vastates. 

Täida ära väljad kontaktandmetega ja kui oled fortuuna soosik, siis võtame sinuga esmaspäeval, 24. juulil ühendust. 

Tunneme end hästi mõnusas seltskonnas armsas kohvik-restoran ja kokteilibaaris Kius. Naudime suve, maitseid ja elu otse Nõmme südames, ilusas peidetud suvehoovis ja päikselisel tänavaterassil.  

Meie menüüs saab olema: 

*Krõbe veiseliha teriyaki ja chilli kastmes

*Hiidkreveti kevadrullid laimi ja piparmündiga-     -

*Sushikook ja tuunikala sashimia

*Pardilihasalat marineeritud köögiviljad

*Aasiapärane toorjuustukook kookosepiimaga, 

mille juurde on sobivad joogikooslused toomas kaasa Vinorama Veinistuudio. 

Vinorama Veinistuudio valikus on üle 100 veini ning sealt leiab ka rikkalikult põnevaid käsitööõlusi ja siidreid. Nende hubasest esinduspoest võib alati julgelt küsida professionaalset abi ja head nõu. 

Üritusest valmib meeleolukas pildigalerii ja toidud saavad nii pildis kui retseptis olema Buduaari sügise ajakirja numbris Kokakunst rubriigis igavesti leitavaks. 

Meie armsad külalised saavad koju minna hea tuju ja maitsva kingikotiga, millest leiab kokkamisel kasutatud Japanese Choice toiduaineid, et kodus kõike õpitut korrata. 

Head vastamist ja hõrkude kohtumiseni!

VÕITJA LOOSITUD! Ootame homsele gurmeekooli üritusel Aivar Ohnot koos oma kaasalsega