Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! 110 € VÄÄRTUSES Be More supertoidusegusid

Kiire elutempo on miski, mis ühendab tänapäeval enamikke inimesi. Ajapuudusest tingituna võib kannatada nii toitumine kui ka enesetunne. Selleks, et aktiivse elustiili juures ei kaoks silmist sära ja hea tervis säiliks, tulevad abiks Be More supertoidud. Mängides Buduaari veebimängu avaneb sul võimalus võita endale 110 € väärtusres Be More supertoidusegusid. Mida selleks teha? Vasta artikli lõpus kolmele küsimusele õigesti ning osaled loosis. 

Be More on elustiiliettevõte, mis pakub spetsiaalselt brändi meeskonna poolt välja arendatud tervislikke tooteid. Väärtust lisab kindlasti fakt, et kõik tooted on Eestis valmistatud. Be More supertoitude lugu saab alguse Kirtist – noorest naisest, kelle päevad on tegemisi täis ning ööpäevas ei jagu piisavalt tunde, et kõik ettevõtmised, millega tegeleda sooviks, sinna ära mahuksid. Kuigi sisemist jõudu on Kirtil kolme naise jagu, ei suutnud keha tema tegemistega sammu pidada ja ta soovis enda toidulauda naturaalsete vitamiinide-mineraalainetega rikastada. Kirti asus uurima, kuidas saada lisaenergiat ning võtta ühest päevast ja toidust rohkem. Sõnal „rohkem“ on sügav tähendus, kuna just see juhatas Kirti supertoitude maailma.

Supertoitude söömine annab võimaluse päevast rohkem välja võtta ning olla ise rohkem sära ning elujõudu tulvil! Be More tooteesarja  näol on tegemist supertoidusegudega, mida on kõige parem lisada smuutidesse, jogurtisse või kohupiima sisse, aga ka moosi asemel pudrule. Be More toidusegud aitavad toetada igapäevast vitamiinide-mineraalainete vajadust ning annavad lisaenergiat olenemata sellest, kas sa oled kodune ema, aktiivne noor mees või ettevõtet juhtiv karjäärinaine. Be More pakub supertoidusegusid, superfood-toorbatoone, teesid ja supertoite. Lisaks korraldab Be More toitumiskoolitusi ja smuutide workshop'e. 

Be More tooted on leitavad kõikidest suurematest Eesti jaekettidest. Tooted on müügil ligi 300 müügikohas (Selver, Coop, Rimi, Beautiful Me, Blender, My Fitness, Tallinna ja Tartu Kaubamaja jne) ning e-poes

Mis tooted täpsemalt on auhinnakastis? Võitja saab endale supertoidusegude suured pakid Detox 120g, Be Active 150g, Be Fit150g, Be Smart 150g, Be Beautiful 150g) ja lisaks 1 kasti Be Beautiful toorbatoone (16 tk kastis). 

Võitjaks osutus Kristiina A. Palju õnne!

16.22.09 kestab #bemoreweek. Seekordne jõupingutus kannab nime “Minu tervislikum start…” See väljakutse ei ole midagi ülirasket, vaid pigem lihtne, kuid sinu tervisele äärmiselt kasulik. Lihtsalt naudi Be More suurepäraseid tooteid, kus iganes soovid. Võta näiteks smuuti või maitsev toorbatoon kaasa kooli, tööle, trenni või kuhu iganes sa lähed ja arvad, et oleks vaja väikest tervislikku vahepala või kosutust. Lisaks saad nautida meie uusi ainevahetust toetavaid ja supertoitudega rikastatud maitsvaid puruteesid kasvõi mugavalt omaenda kodus.