Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! 80 EURO VÄÄRTUSES REVLONI MEIGITOOTEID OMAL VALIKUL vastates kahele küsimusele

Värvitud huuled on kaunid, kuid põhjamaade muutlik kliima muudab huuled väga kiiresti kuivaks ja ketendavaks. Huulte väliskiht on ülejäänud nahast palju õhukesem, mistõttu aurustub ka niiskus kiiremini ning huuled muutuvad kuivaks, hakkavad kipitama ja ketendama. Sellest tulenevalt on oluline oma huulte eest hoolitseda aastaringselt. 

Igapäevaselt saame oma huulte eest hoolitseda mitmekülgse toitumisega, lisades menüüsse B-vitamiini sisaldavaid toiduaineid nagu lehtköögiviljad, kaunviljad, pähklid ja täisteratooted. Samuti mõjuvad huultele hästi piim, kala ja maks, mis sisaldavad A-vitamiini, et tagada naha elastsus. 

Lisaks toiduvalikule on oluline jälgida ka igapäevaselt kasutatavate huulepulkade, -läigede ja teiste huuletoodete koostist. Mitmed huulepulgad jäävad huultel kaunid, kuid on väga kuivatava toimega. Revloni huuletoodetest leiab laia valiku huulepulki, -geele ja –läikeid, mis lisaks kaunile värvitoonile sisaldavad ka niisutavaid ning kasulikke ekstrakte ja vitamiine.

Alljärgnevalt on toodud valik erinevaid matte ja läikega huulevärve, mis samal ajal ka meie naha eest hoolitsevad.

Ajatu lemmik Revlon Super Lustrous™ huulepulk on kreemiselt pehme ning jääb huultel siidiselt sile, sest sisaldab niisutavaid C- ja E-vitamiine.

Revolutsiooniline Revlon ColorStay Overtime™ kahepoolne huulevärv lukustab värvi huultele ja püsib seal tunde, ilma et peaksid muretsema värskendamise pärast ka pärast söömist ja joomist! Hooldav pealislakk koosneb 99% niisutavatest komponentidest nagu E-vitamiin, kummel ja sojaekstrakt.  

Kaunilt särav Revlon Super Lustrous™ huuleläige sisaldab E-vitamiini rohket avokaadoõli, mis niisutab ja muudab naha pehmeks. Läiget võib kasutada eraldi või koos lemmikhuulepulgaga. 

Revlon ColorBurst™ Matte Balm on tugeva pigmendi ja sametiselt mati lõpptulemusega huulepulk, mis sisaldab shea-, mango- ja kookosvõid, et hoida huuled kaitstud. 

 

Selleks, et võita 80 euro väärtuses omal valikul Revloni meigitooteid, osale Buduaari lugejamängus ja vasta kahele küsimusele. 

Auhinna võitis Lisanne Meristo! Palju õnne!