Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! KOMPLEKT JOWAÉ fütokosmeetikatooteid näonaha iluhoolduseks!

Jowaé bränd sündis olulisest vajadusest taastada naha tasakaal. Prantsuse-Korea koostöös sündinud dermatoloogilised nahahooldustooted kombineerivad Korea traditsiooniliste ja ravimtaimede jõu Prantsuse pikaaegse kogemuse ja uusimate tehnoloogiatega. Jowaé muutis pikki ja keerukaid Korea ilurituaale mugavamaks, et pakkuda nende unikaalsust ja tõhusust ka Lääne maailma naistele. 

Naha puhastamine hommikul ja õhtul on esimene saladus terve ja tasakaalus naha suunas. Jowaé Puhastav näopesugeel eemaldab segatüüpi kuni rasuselt nahalt (ka tundlikult) õrnalt mustuse ja üleliigse rasu, jättes naha puhtaks ja säravaks. puhastamiseks. Antioksüdant Lumifenoolid tasakaalustab nahka, lootoslill mõjub poore ahendavalt ja pehmendavalt, lipoaminohapped puhastavad nahka. Toode kuulub Jowaé näohoolduse rituaalide 1. etappi – puhastus

Kerge ja õrn Jowaé Niisutav veesprei sobib igale nahatüübile (ka tundlikule). Veesprei niisutab ja värskendab, jättes naha pehmeks ja säravaks, ning valmistab naha ette järgnevaks hoolduseks. Antioksüdant Lumifenoolid tasakaalustab ja kaitseb nahka, sakura õie vesi värskendab ja niisutab, taimne glütseriin pehmendab ja niisutab. Sobib ideaalselt ka päevaseks värskenduseks, võib pihustada ka meigi peale. Toode kuulub Jowaé näohoolduse rituaalide 2. etappi – ettevalmistus, mis aitab nahal hooldustooteid paremini omastada.

Ülikerge tekstuuriga Jowaé Tasakaalustav matistav emulsioon tasakaalustab, matistab ja niisutab nahka ning vähenab märgatavalt naha ebatäiususi. Emulsiooni mitterasvane tekstuur on ideaalne segatüüpi kuni rasusele nahale (ka tundlikule), see sulandub koheselt nahka, jättes naha matiks, sametiseks, ühtlaseks ja säravaks. Antioksüdant Lumifenoolid tasakaalustab ja kaitseb ärritunud nahka, lootoslill rahustab ja ahendab poore ning hüaluroonhape niisutab. AHA-d aitavad kaasa naha uuenemisele ning tsink PCA reguleerib rasu eritust. Toode kuulub Jowaé näohoolduse rituaalide 4. etappi – korrigeerimine, mis taaatab naha tasakaalu ja toob esile särava jume. 

Jowaé Puhastav savimask – see lootoslillega mask puhastab sügavuti ja matistab viie minutiga segatüüpi kuni rasuse naha (ka tundliku) ning ahendab poore. Kergelt vahuse tekstuuriga mask muutub nahal masseerides puhastavaks savipastaks. Antioksüdant Lumifenoolide, lootoslille ja puhastava saviga mask on täiendavaks hoolduseks näohoolduse rituaalidele. Kasuta maski näol ja kaelal 2 korda nädalas. 

Jowaé tooted sisaldavad keskmiselt 93% looduslikku päritolu koostisosi, need on kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud, sobides ka tundlikule nahale. Jowaé tooted ei sisalda parabeene, fenoksüetanoole, mineraalõlisid, silikoone, sünteetilisi värvaineid ega loomset päritolu koostisosi (vaid 3 toodet sisaldavad mesilasvaha). 

Jowaé tooted on müügil Apotheka apteekides ja Südameapteekides ning Apotheka Beauty esindus- ja veebipoes. Jälgi brändi tegemisi Facebookis ja Instagramis – Jowae Eesti!

Selleks, et võita need 4 imelist Jowaé nahahellitajat, osale Buduaari lugejamängus ning vasta kahele küsimusele.

 

Võitja on Liina Luik, palju õnne!