Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! MÄNGI JA VÕIDA 90 € VÄÄRTUSES Revloni meigitooteid

Meikimine on kujunenud lahutamatuks osaks naiste igapäevaelus. Igal hooajal ilmub turule mõni innovatiivne meigitoode, mida oleks suisa patt katsetamata jätta. Uued tooted on lisandunud ka Revloni meigibrändi varamusse, mis on inspireeritud armastusest, kirest ja glamuurist. Meil on teile rõõmustav uudis, kuna just nüüd on imeline võimalus võita endale 90 euro väärtuses Revloni erinevaid meigitooteid. Selleks, et loosis osaleda, pead vastama artikli lõpus olevale kolmele küsimusele. 

 

PhotoReady Insta-Filter jumestuskreem – Sinu isiklik fotofilter pudelis! 

Jumestuskreem, mis jäljendab nutitelefoni aplikatsioonide filtreid - ühtlustab nahatooni, luues nähtamatu teise nahakihi efekti. Siidiselt pehme tekstuur sisaldab valgustpeegeldavaid osakesi, mis loovad perfektse naha illusiooni. Tulemuseks on loomulik ja kauapüsiv jumestus, mis on sama laitmatu kui piltidel - igal pool, iga hetk ning igas valguses. 

Revlon ColorStay Overtime™ revolutsiooniline, kauapüsiv huulevärv

Uue Overtime™ kollektsiooni puhul on tegemist väga šiki, kahepoolse huulevärviga, mille ühes otsas on kauapüsiva koostisega alusvärv ja teises otsas viimistlust kinnitav pealisläige. Huulevärvis kasutatud Colorstay™ tehnoloogia lukustab värvi huultele ja püsib seal tunde, ilma et peaksid muretsema värskendamise pärast ka peale söömist ja joomist.

Revlon Colorstay Creme Eye Shadow kreemjas lauvärv – intensiivne metalse säraga kreemjas lauvärv muudab su pilgu igas olukorras vastupandamatuks. Pigmendirikka koostisega värv libiseb kergelt laugudele ja lubab sulle määrimiskindlat, silmatorkavat ja kestvat tulemust terve ööpäeva vältel.

Revlon® ColorStay Exactify™ Liquid silmalainer

Nüüd on igaühel võimalik kanda lainerit silmalaugudele nagu professionaal! Revloni uuel ColorStay Exactify™ Liquid silmalaineril on pisike pöörlev ketas, millega õrnalt rullides saab vähese vaevaga täpsed ja katkematud jooned. Tulemuseks on intensiivse pigmendi ja vinüülja läikega veekindlad, kuni 24 tundi veatuna püsivad lainerijooned. Exactify Wheel Tip™ rullotsaga laineriaplikaator loob ühtlase ja enneolematult sujuva joone.

Revlon Colorstay Brow Pencil kulmupliiats – kauapüsiv vaha baasil koostisega kulmupliiats, mis võimaldab luua äärmiselt täpse ja täidlase kulmukaare. 

Revlon Super Lustrous Matte huulepulk on huultel kreemjas ja siidiselt sile, sest sisaldab niisutavaid siidiosakesi ning C- ja E-vitamiini.    

Revlon Volumazing Mascara™ volüümi andev ripsmetušš, mille uudne kreemine koostis niisutab ripsmeid sügavuti ja muudab iga ripsmekarva maksimaalselt kohevaks. Unikaalne hari võimaldab doseerida paraja koguse toodet ja lainelised harjased koolutavad ning pikendavad ripsmeid. Sinu pilk püsib vastupandamatu hiliste hommikutundideni!  

 

Veebimängu võitjaks osutus Marian Orav. Palju Õnne!