Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! SÕPRADEKAMBALE piletid Forum Cinemas kinno filmile “Kolm sammu sinuni”

Kinoelamus on mõnus meelelahutus, mida iseäranis koos sõpradega on lahe ette võttaPärast seansi lõppu saab omavahel lõbusalt muljetada ning filmi ajalgi üksteise palgeilt salamisi emotsioone lugeda.

Peatselt on kinoekraanidele jõudmas uus romantiline linateos “Kolm sammu sinuni”, mis räägib  17-aastasest Stellast, kes on sõltuvuses oma sülearvutist ja armsatest sõpradest. Erinevalt eakaaslastest veedab ta aga suurema osa oma ajast haiglas, kuna põeb eluohtlikku kopsuhaigust – tsüstilist fibroosi. Tüdruku päevad on tulvil rutiini, piiranguid ja enesedistsipliini, kuid kõik see pannakse tõsiselt proovile, kui Stella kohtab eriti nunnut haiglakaaslast, kutti nimega Will. Nende tõmme on momentaalne, kuid paraku peavad noored hoidma turvalist vahemaad, vältimaks teineteise nakatamist oma haiguspisikuga.  

Kellele hakkab film eriliselt meeldima, saavad rõõmustava uudise  filmi väljatulekuga samal ajal ilmub linateose aluseks olnud raamat ka eesti keeles!

Kui sulle pakub see film huvi, osale meie veebimängus!

Loosi läheb kinokombo: 4 kinopiletit + 4 keskmist popkorni + 4 keskmist Coca-Colat. Vasta küsimustele ja osaledki loosis!

4 kinopiletit mistahes FORUM CINEMAS kinno (Coca-Cola Plaza Tallinnas, Centrum Viljandis, Ekraan Tartus) filmile KOLM SAMMU SINUNI. Piletitele kaasa keskmine jook+keskmine popcorn.

Piletid ja voucherid kehtivad 19.04.2019–16.05.2019 kõikides FORUM CINEMAS kinodes: Coca-Cola Plaza Tallinnas, Centrum Viljandis, Ekraan Tartus. Auhind saadetakse võitjale e-postiga.

VAATA KA KÜSIMUSTIKU LÕPUS OLEVAT TREILERIT! 

Võitja on loositud!