Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! MÄNGI JA VÕIDA valge naeratus!

Ei pea vist ütlemagi, et kaunid hambad on need, mida märkame kaaslase juures peaaegu esimesena. Lisaks muudab valge ja särav naeratus meid nooremaks, värskemaks, ilusamaks …

Ei pea vist ütlemagi, et kaunid hambad on need, mida märkame kaaslase juures peaaegu esimesena. Lisaks muudab valge ja särav naeratus meid nooremaks, värskemaks, ilusamaks…

Kes oleks võinud arvata, et valge naeratus aitab meil saada paremat töökohta ning võib ka armuelule kaasa aidata? Just seda on tõestanud mitmed uuringud. Nimelt paneb üle 58% meestest oma kaaslasega esimest korda kohtudes tähele just tema naeratust, arvates, et valged hambad näitavad jõukust ja sotsiaalset staatust ning jätavad mulje, et inimene on käinud ülikoolis.

Samuti annavad kaunid hambad sulle eelise uuele töökohale asumiseks, sest nii tundud sa usaldusväärsem.

Hambad nagu pärlid ei ole ainult unistus. On olemas ka lihtsamaid ja kiiremaid võimalusi oma hambad valgeks saada ja valgena hoida.

Joo vähem kohvi, musta teed ja punast veini

Kõigis neis jookides on tugev värvipigment, mis rikub hambaemaili ja muudab selle plekiliseks. Ära joo kohvi rohkem kui kaks tassi päevas ning asenda must tee taimetee, rohelise või valge teega.

Kaltsium tuleb appi

Sada korda korrutatud, kuid kerge ununema. Kaltsium teeb hambad tugevaks ja aitab vastu seista happerünnakutele suus. Kaltsiumi leidub piimatoodetes, kuid ka rohelistes lehtviljades, kapsas, kalas, pähklites ja ubades.

Loobu tubakast!

Suitsetamine ja kõrge happesusega puuviljad (näiteks kiivi ja apelsin) võivad teha su hambad plekiliseks. Nii et loobu neist! Eriti suitsetamisest! Hapude puuviljade asemel võiksid süüa looduslikult hambaid valgendavaid puuvilju nagu õunad ja porgandid. Viimaseid tuleb söömisel hoolikalt närida, mis omakorda aitab eemaldada hambakattu ning puhastada suuõõnt.

Makeup sinu hammastele

Signali White Now unikaalse kontseptsiooniga Glossy Chic hambapasta pole mitte ainult hambapasta, vaid ka hambaläige – lisaks kohesele valgendavale efektile jätab hammastele kauni läike ja muudab naeratuse seeläbi tõeliselt säravaks.

Glossy Chic hambapasta valgendav efekt seisneb patenteeritud Blue Light tehnoloogias, mis annab hambaemailile juba ühekordse pesu järel oluliselt valgema varjundi. Tänu patenteeritud tehnoloogiale on Signal White Now hambapastad seljatanud võrdlustestides pea kõik konkurendid. Glamuurse läike tagab aga Ultra-Shine Crystals sädelust andev pasta. Signal hambapastasid tunnustab Maailma Hambaarstide Föderatsioon FDI ja Eesti Hambaarstide Liit.

 

Kui soovid ühte hambapastat endale võita, siis kirjuta alla kommentaar, miks just Sina peaksid osutuma võitjaks. Ühe õnneliku loosime välja 23. septembril. Kommenteerima peab buduaar.ee keskkonda sisselogituna või lisama oma telefoni ja e-maili aadressi (ei ole nähtav teistele kasutajatele) kommentaari juurde.

Võitjaks osutus Elina. Võtame Sinuga ühendust. Palju õnne!