Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA SELGUNUD! B-Turg.ee nädalamäng nr 6 – vali endale auhind Reima lasteriiete kaubamajast!

Algas B-Turu nädalamäng number 6! Nüüd on sul võimalik ise endale B-Turu parimate pakkumiste ja ilusaimate toodete seast auhind valida. Auhinda võita on väga lihtne. Igal nädalal osaleb meie mängus erinev B-Turu kaubamaja, kes paneb välja ühe auhinna. Auhinnaks on see toode, mille sina oled valinud.

Algas B-Turu nädalamäng number 6! Nüüd on sul võimalik ise endale B-Turu parimate pakkumiste ja ilusaimate toodete seast auhind valida. Auhinda võita on väga lihtne. Igal nädalal osaleb meie mängus erinev B-Turu kaubamaja, kes paneb välja ühe auhinna. Auhinnaks on see toode, mille sina oled valinud. Mäng toimub Facebookis ja selleks, et võita, tuleb tegutseda järgmiselt:

 

* sisene Reima lasteriiete B-Turu kaubamajja

* vali välja toode, mida sooviksid võita

* kui tahad kindel olla, et sinu valitud numbrit on kohe saada, siis lisa ka suurusnumber (kui see on hetkel otsas, siis saame sinuga ühendust võtta ja saad valida uue lemmiku), samuti soovitame aeg-ajalt kontrollida, kas sinu valitud ese on veel kaubamajas olemas. Kui ei ole, siis vali uus toode!

* mine B-Turu FB kontole, kust leiad selle nädala mängu

* kopeeri sinna oma auhinnasoov Reima B-Turu kaubamaja pakkumiste seast

* jaga meie kampaaniainfot ka oma FB seinal

 

Kõik, kes seda teevad, osalevad juba reedel (22.11) oma lemmiku loosimisel.

Kui vajad lisainfot, siis kirjuta [email protected]

 

----

Sellenädalase mängu õnnelikuks võitjaks osutus Kati Saviir, kes valis Reima lasteriiete kaubamajast välja Reima Kiddo talvekombe. Palju õnne!

Võtame võitjaga ühendust!

 

Järgmisel nädalal juba uus mäng!

 

 

B-Turg.ee