Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! SUVEFLIRT PARFÜÜMIGA ESCADA SORBETTO ROSSO! Kommenteeri ja võida parfüüm!

Viimasel Buduaari ja Vapiano Ladies Night õhtul oli enne suvepuhkusele minekut õhus tunda Escada suvelõhna Sorbetto Rosso. Spetsiaalselt selleks naisteõhtuks sai loodud ka erikokteil, mis pakkus puuviljaseid maitsenaudinguid arbuusist, pirnist ja mandariinist, just nagu ka meie õhtu lõhn Escadalt.

Taas kord toimus õnneloos ja nii Tartus kui Tallinnas kinkisime loosisoosikutele ära Sorbetto Rosso EDT 30 ml parfüümi, mille väärtus on ilulettidel 43 eurot. 

Kuna üks parfüüm veel ilutseb meie Buduaari kontori riiulil, siis anname selle meeleldi üle ühele toredale kommenteerijale, kes paneb meile kirja järgmise ülesandega lookese: 

KIRJUTA MEILE OMA SELLE SUVE OOTUSTEST. MIS ON SINU IDEAALNE SUVEPUHKUS VÕI MILLISES SIHTKOHAS SOOVIKSID OMA UNISTUSES VIIBIDA?

Võitjast anname teada 23. mail

VÕITJA! Escada parfüümide maaletooja firmas Sirowa tegutses fortuuna ja võitjaks osutus kõige esimene kommenteerija: aniitsirk88

Buduaar võtab võitjaga ühendust!

Inspiratsiooniks ka Escada Sorbetto Rosso kirjeldus:

Puhtast naudingust kantud ja rõõmuküllane Sorbetto Rosso on parfüüm, mis tungib otseteed südamesse. Eksootiline, sensuaalne ja sõltuvusttekitav parfüüm on kui puhkuseromaan, mis ei unune. Naudingu ja rõõmu parfüümina kannab ESCADA Sorbetto Rosso endas Amalfi ranniku päikesest rammestunud hingust ja Itaalia dolce vita naudinguhimulist meeleolu.

Suveflirt parfüümiga Sorbetto Rosso on ESCADA naise jaoks põgenemine reaalsusest fantaasiamaailma ning võimalus triivida uue ja võimalusteküllase suve kaardistamata vetes. 

Parfüümi südameks on arbuusišerbett kui janu kustutav suvine hõrgutis. Sorbetto Rosso sulnilt puuviljane, niiske ja roheline arbuusinoot on esile toodud mandariini ja pirni kooslusega. Ühtlasi toovad pirni ja pralinee noodid esile arbuusi gurmeelikke ja suhkruseid tahke. Lõpetuseks lisatud tiare-lill, muskus ja Ambrox lisavad parfüümile sensuaalsust, kirkust ja mahedust.

Kui sa soovid Escada parfüümimaja tegemiste osas end kursis hoida, siis loe selle suve Sorbetto Rosso parfüümi loomislugu pikemalt SIIT.

Kaunist päikeselist maikuud teile!


 

[gallery ids="2049204,2049206,2049208,2049210,2049212,2049214,2049216,2049218,2049219"]