Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! VÕIDA AKADEMIKLINIKEN SKIN 94eurone happehooldus!

Peale suviseid reise, rohkeid lennutunde või hoopis rohket päevitust, vajab meie nahk taastust, niisutust, pinguldust ja võimalikult värsket jumet! Näonaha ensüümhappe hooldused on maailmas väga laialdaselt kasutatavad iluprotseduurid, kus erinevate ainetega (alfahüdroksühapped-AHA, triklooräädikhape-TCA, salitsüülhape jt.) kiirendatakse pindmiste, kahjustunud naharakkude irdumist ja uute, tervemate rakkude paljunemist. Tulemuseks on värske, puhas, nooruslik ja pinguldunud näonahk. 

Peale suviseid reise, rohkeid lennutunde või hoopis rohket päevitust vajab meie nahk taastust, niisutust, pinguldust ja võimalikult värsket jumet! Näonaha ensüümhappehooldused on maailmas väga laialdaselt kasutatavad iluprotseduurid, kus erinevate ainetega (alfahüdroksühapped-AHA, triklooräädikhape-TCA, salitsüülhape jt) kiirendatakse pindmiste, kahjustunud naharakkude irdumist ja uute, tervemate rakkude paljunemist. Tulemuseks on värske, puhas, nooruslik ja pinguldunud näonahk. 

Glükoolhape kuulub alfahüdroksühapete (AHA) ehk puuviljahapete hulka, olles kõige sagedamini kasutatav AHA kosmeetikatoodetes. AHA-d on puuviljades ja teistes looduslikes allikates esinevad orgaanilised karboksüülhapped. Akademiklinikeni Triple Peel ensüümhapet geeljal kujul on võimalik osta ka koduseks hoolduseks ning toode on võitnud Rootsis kaks aastat järjest aasta parima ilutoote auhinna! 

Erinevalt üldlevinud glükoolhappekoorimistest ei põhjusta Rootsi ilukirurgide lipulaev Akademikliniken Skin Care tooted naha ketendamist, pruune koorikuid ega vaja kodust pikka paranemisperioodi ega spetsialisti erikonsultatsioone ja visiite. 

Akademikliniken Skin Care Estonia soovitab! 

Kuidas protseduur mõjub? 

  • Triple Peel koorimine värskendab jumet, vähendab naha päikesekahjustusi (kare, ebaühtlase pinnatekstuuriga, suurema pooriga naha pinda).
  • Tasandab pigmendilaike, hajutades nahas vähesel määral pigmenti melaniini, omades seetõttu nõrka pleegitavat toimet. Lõhustab pigmendilaikude pigmenti melaniini ning annab värske jume.
  • Stimuleerib kollageenisünteesi, pinguldades nahka ja vähendades silmnähtavalt kortsude teket.
  • Sobib nõudlikumale näohoolduste kliendile, kes soovib kiireid tulemusi lühikese ajaga. 
  • Sobib rasusele ja aknele kalduvale nahale, vähendades rasu hulka nahal ja poorides. Aitab kõrvaldada komedoone ja vähendab vistrike teket.
  • Vähendab uute ebapuhtuste teket.

Selleks et võita, liitu York Beauty uudiskirjaga ja kirjuta siia kommentaaridesse, miks peaksid just Sina võitjaks osutuma. Võitja loosime välja 26. septembril. Kommenteerima peab buduaar.ee keskkonda sisselogituna või lisama oma telefoni ja e-maili aadressi (ei ole nähtav teistele kasutajatele) kommentaari juurde.

Võitjaks osutus Virsik. Võtame Sinuga ühendust!