Buduaar sukeldub seekordse gurmeekooliga merede ja ookeanide sügavustesse, et oma talviste pidulaudade katteks sealt kõige värskemaid mereannielamusi kaasa püüda. 5. oktoobril seame sammud Tallinna vanalinna, Seafood Bar restorani, et sealse pererahva ja peakoka Dmitri poolt meile valitud parimast mereanni toorainest viis erinevat rooga valmistada ja kõik valminud toidud ka hiljem hea maitsta lasta. Külastame ka Piprapood sahvreid ning kaasame meie maitseelamustesse nii sobivamaid maitseaineid kui ka muudki kõige põnevamat ja hõrgumat serveeringulisa. Ja nagu alati, naudime ka sel korral maitsetega sobivaid joogikooslusi, mida on meile kaasa toonud Pernod Ricard Estonia. Naudime üheskoos maitseid, seltskonda ning õpime mereanniroogi kodugurmeena valmistama. Kui sa soovid koos oma kaaslasega meiega ühineda, siis vasta allolevatele küsimustele ühe ja ainsa õige vastusega. Vastused leiad aktiivlinkidele klikates ja oma teadmisi kasutades või guugeldades. Jäta meile oma kontaktandmed ja oota 4. oktoobri pealelõunal kõnet fortuunainglilt. Loodetavasti olete just Sina ja su kaaslane tema seekordseks lemmikuks. Loosiingel valis võitja! Palju õnne Kristina Soosaar. Buduaar kirjutab sulle!
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas