Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD!!! 5 Seconds of Summer esineb juunis Tallinnas

Kas sinul juba on popsensatsiooni 5 Seconds of Summer Tallinna kontserdi pileteid? Kontsert toimub 4. juunil 2016 Saku Suurhallis.


Kas sinul juba on popsensatsiooni 5 Seconds of Summer Tallinna kontserdi piletid? Kontsert toimub 4. juunil 2016 Saku Suurhallis.

Austraaliast pärit pop-punkbänd 5 Seconds of Summer on viimase paari aasta jooksul teinud muusikamaailmas tõelise läbimurde. Bändi omanimeline debüütalbum oli lausa 76 erinevas riigis iTunes'i enimmüüdud plaat ning jõudis paljude erinevate muusikaedetabelite tippu, nende hulgas oli ka mainekas Billboardi edetabel.

Sel aastal on 5 Seconds of Summer tuuritanud nii Austraalias, USAs, Suurbritannias kui Euroopas ning välja müünud hulgaliselt kontserdipaiku, sealhulgas esinesid nad kaks õhtut järjest ka legendaarsel Wembley staadionil. Hiljuti andis 5SOS välja oma teise albumi pealkirjaga “Sounds Good Feels Good” ning jõuab plaadi esitlustuuri raames 4. juunil ka Tallinnasse, Saku Suurhalli.

Lisaks tavalistele kontserdipiletitele on müügil ka piiratud kogus eksklusiivseid Soundcheck pakette, mis lubavad suuremad fännid Saku Suurhalli juba enne kontserti, et saada osa bändi heliproovist. Pärast heliproovi on 15 minuti jooksul võimalik bändile küsimusi esitada. PS! Soundcheck paketi seisukohad on vanusepiiranguga 14+. Alla 16aastastel peab kaasas olema täisealine saatja (mõlemal peab olema ostetud Soundcheck pakett).

Buduaar Teen loosib välja 2 kontserdipiletit! VÕITJAD LOOSITUD! Pileti kontserdile võitsid kasutajad Kketuuu ja Lissel. Võtame teiega ühendust! PALJU ÕNNE!