Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD! Esilinastused Viimsi Kinos ja Forum Cinemas

Ühine ülestõusuga ja tule Buduaar TEENiga kinno! 18. novembril Forum Cinemas ja 19. novembril Viimsi Kinos linastub Näljamängude saaga viimane peatükk "Näljamängud: Pilapasknäär - Osa 2". 

18. novembril toimub kino Coca-Cola Plaza Scape saalis kell 18 punase vaiba üritus AINULT NOORTELE! Nagu ikka, toimub enne filmi algust suur auhinnaloos ning igat külalist ootab üllatus! Kohal on ka ajakirja kaanestaar, lauljanna ELINA BORN, kellega saab koos pilti teha ja autogramme küsida! Peaauhinnana läheb loosi kaunis Buckley London ehe! Lisaks läheb veel loosi:

  • Kingitus.ee Escape Room põnevusmäng kahele
  • TradeHouse kinkekott
  • Avon kinkekott
  • 3 x ajakiri Buduaar Teen aastatellimus

Esimesed piletiostjad saavad tasuta Buduaar TEEN ajakirja!

19. novembril alates kell 18 Viimsi Kinos Buduaar TEENi kaanestaar Ženja Fokin! Kohal meigikunstnik Helen Marts, patsipunuja ning fotograaf, kes kõik stiilsed patsid Buduaari galeriisse jäädvustab. Kõigile külalistele kinosaali kaasa kingitus! Enne filmi algust loosime kinosaalis välja hulgaliselt auhindu:

Buduaar TEEN 4 aastatellimust
• 2 „Noorukite päevaspaad“ Viimsi SPA Ilukeskuses
• 10 x Atlantis H2O Aquapark pääset 2-le
• 10 x Viimsi Kino piletit 2-le


Filmiseansi algus kell 19.20.
Esimesed piletiostjad saavad tasuta Buduaar TEEN ajakirja! 
Osta pilet Viimsi Kinno SIIT!

Filmist: 13. ringkond on varjust välja tulnud ja seal hautakse plaane Kapitooliumi lõplikuks kukutamiseks. Paistab, et hoolikalt seatud plaanides on olnud mängus kõikide käsi, välja arvatud Katniss Everdeeni (Jennifer Lawrence) oma. Revolutsiooni edu sõltub aga Katnissi soovist hakata etturiks, võtta vastutus loendamatute elude eest ja muuta Panemi tulevikku. Selleks peab ta kõrvale heitma oma viha ja usaldamatuse. Temast peab saama ülestõusnute pilapasknäär – olgu isiklik hind milline tahes.

Ülemaailmseks fenomeniks tõusnud filmisaaga plahavatuslik viimane peatükk jõuab Eesti kinodesse alates 18. novembrist!

BUDUAAR TEEN PILETILOOSI VÕITJAD! Piletivõitjad on Kätlin ja Joanna, võtame teiega ühendust!