Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD! KINOMÄNG: Võida piletid filmile “Power Rangerid”

Maailmakuulsal teleseriaalil põhinev rohkete eriefektidega fantaasiamärul "POWER RANGERID" jõuab suurele ekraanile 31. märtsil. Eellinastused juba 24. märtsist!

 

Mis filmiga on tegu? "POWER RANGERID" on lugu viiest tavalisest keskkoolinoorest, kes peavad oma väikese kodulinna Angel Grove’i ja kogu maailma päästmiseks ja ähvardavate tulnukate rünnaku ärahoidmiseks kellekski tavatuks muutuma. Väljavalitud kangelased avastavad peatselt, et vaid nemad suudavad planeedi päästa. Selleks aga peavad nad tavaelu mured seljatama ja ühiselt Power Rangerid olema, enne kui on liiga hilja. 

Lavastas Dean Israelite („Projekt Almanahh“), peaosades astuvad üles Dacre Montgomery (Telesari „Veidrad asjad“), Naomi Scott (telesari „Inspektor Lewis“), RJ Cyler („Mina, Earl ja surmasuus tüdruk“), Becky G (telesari „Impeerium“), Ludi Lin (telesari „Marco Polo“) ning kõrvalosades teevad kaasa Bill Hader („SSH: Suur sõbralik hiiglane“), Bryan Cranston (telesari „Halvale teele“) ja Elizabeth Banks (filmisari „Näljamängud“). Stsenaariumi autor on John Gatins („Kong: Pealuu saar“, „Tõeline teras“). Loo autorid on Matt Sazama ja Burk Sharpless („Dracula: Jutustamata lugu“) ning Michele Mulroney ja Kieran Mulroney. Produtsendid on „Power Rangerite“ looja Haim Saban, Brian Casentini (telesari „Power Rangerid“), Wyck Godfrey ja Marty Bowen („Videviku saaga“ filmid, „Süü on tähtedel“, „Labürindijooksja“ filmisari).

Vaata filmi treilerit all videoaknas! Filmi koduleht.

PILETILOOS lõppenud! Loosime 5 x 2 kinopiletit "POWER RANGERID" filmile. Meid huvitab, millist supervõimet sina endale sooviksid? :) Kirjuta see alla kommentaaridesse ja loosime kõigi kommenteerijate vahel piletid välja 3. aprillil.

Palju õnne, kasutajad teele189, Triini216, hambahari, marisolen, Rita K, teie saate koos sõbraga kinno minna! Võtame teiega ühendust


[gallery ids="2029825,2029830,2029838,2029846,2029856,2029859,2029868,2029886"]