Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD LOOSITUD! B-Turu Solarise mängus anname ära igal nädalal 100€ kinkekaardi

Iga moekas naine teab, et B-Turg on Eesti suurim ilu- ja moeturg, kust igaüks leiab midagi meelepärast.  B-Turult leiad ligi 550 000 pakkumist ning hinna- ja kaubavalik rahuldab nii 1-euro shoppaja kui luksuskauba otsija vajadusi.


Iga moekas naine teab, et B-Turg on Eesti suurim ilu- ja moeturg, kust igaüks leiab midagi meelepärast. B-Turult leiad ligi 550 000 pakkumist ning hinna- ja kaubavalik rahuldab nii 1-euro šoppaja kui luksuskauba otsija vajadusi.

Kui sa oled sel suvel B-Turult ostnud või plaanid seda lähiajal teha, siis võid saada oma osturaha tagasi või enamgi veel, sest iga nädal kuni augusti lõpuni saab üks sel suvel B-Turult ostnud inimene kingituseks 100€ Solarise kinkekaardi, millega saad Solarise keskuse erinevatest poodidest meelepärast kaupa valida, söögikohtades linna parimat menüüd nautida või kõik oma sõbrannad hoopis kinno kutsuda. 

Mida selleks tegema peab, et Solarise kinkekaarti endale saada?

See on väga lihtne! Tee pilt enda suvisest B-Turu ostust, logi kasutajana Buduaari keskkonda sisse, lae pilt siia artikli alla ja kirjuta juurde ka müüja kasutajanimi, et saaksime vajadusel kontrollida müügi toimumist.

Kuidas võita kinkekaarte? Igale pildile saab anda hääli ja iga nädal loeme kokku, kes on saanud kõige enam hääli. Viie enim hääli saanud pildi vahel loositakse 100€ kinkekaart. Et saada rohkem hääli, võid saata oma pildi linki ka sõpradele, et nad hääletaksid sinu poolt, sest võiduraha 100€ võite ju koos mõnes Solarise söögikohas laiaks lüüa.

Kuidas valitakse nädala võitja? Kolm nädalat järjest loosime viie enim hääli saanud pildi seast selle, kes võidab Solarise 100€ kinkekaardi.

Esimene loosimine on 18. augustil, teine 25. augustil. Mäng kestab kokku 3 nädalat ja viimase võitja valime 1. septembril.

NB!!! Igal nädalal peale loosimist nullime hääled ja mäng algab otsast peale. Juba olemasolevad pildid jäävad mängu edasi.

1. nädala võitja ja 100€ Solarise kinkekaardi omanik on kasutaja heix, kes ostis B-Turult müüjalt Grete2012 Pandora käeketi.

2. nädala võitja ja 100€ Solarise kinkekaardi omanik on on loosi tahtel kasutaja Ellit123, kes ostis B-Turult uue seksika Ivo Nikkolo triiksärgi.

3. nädala võitja  ja 100€ Solarise kinkekaardi omanik on on loosi tahtel kasutaja OnlyMe, kes ostis oma väiksele Supermanile teksapüksid.

Palju õnne võitjatele!

B-Turu tiim