Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD! MÄNGI JA VÕIDA nädalalõpp “Maestraga”

Mängi ja võida nädalalõpp "Maestraga" võib kõlada, nagu me pakuks sulle mingit uut seksikat automudelit testida. Aga ei! See on palju suurem seiklus, mis viib sind Londoni räpasesse klubisse ja ontlikkusse oksjonimajja, Prantsuse Rivierasse ja Genfi, luksuslikku hotellituppa ja veel luksuslikuma jahi peale päevitama.

Mängi ja võida nädalalõpp "Maestraga" võib kõlada, nagu me pakuks sulle mingit uut seksikat automudelit testida. Aga ei! See on palju suurem seiklus, mis viib sind Londoni räpasesse klubisse ja ontlikku oksjonimajja, Prantsuse Rivierasse ja Genfi, luksuslikku hotellituppa ja veel luksuslikuma jahi peale päevitama.

"Maestra" on hiljuti raamatupoodide riiuleid vallutanud bestseller, mida sa lugeda tahaksid. See on nii kaasahaarav, et loed selle läbi ühe nädalalõpuga. Loosime juba 14. novembril välja kolm raamatut nende vahel, kes vastavad õigesti neljale järgmisele küsimusele. Küsimused on seotud küll raamatuga, kuid laia silmaringiga naistele ei ole probleemi nendele vastata ka ilma raamatut lugemata.

Anna tuld ja tõesta iseendale ja meile, et sinus on natuke jultumust ja palju arukust!

Loe ka lugeja arvamust raamatust ning kaasahaaravat peatükki raamatust.

Võitjaks osutusid Reet, Annika ja Brenda. Palju õnne! Võtame teiega ühendust.