Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD! NINA&LUNA PARFÜÜMIMÄNG! Võida Nina Ricci lõhnad Nina ja Luna

Nina Ricci NINA&LUNA parfüümimäng ootab pilte parimatest sõbrannadest, kes on teineteise jaoks nagu loodud. Kuigi välimuse ja iseloomu poolest erinevad, on nad lähedased ja lahutamatud - nende erinevused vaid täiendavad üksteist ja muudavad nende sõpruse tugevamaks. Buduaari ja Nina Ricci ühine pildimäng ootab jäädvustusi noorte neiude ühistest rõõmsatest emotsioonidest, hetkemaagiast, kaasakiskuvast meeleolust, nooruse kütkestavast energiast...

 esitleb: Nina&Luna. Nad on parimad sõbrannad! 

Nad jagavad kõike, alati ning eranditult. Nad vahetavad oma sädelevat vaimukust, ühe halb tuju võib teise kaasa haarata ning naer või rõõm levib nende vahel nagu laine. Nad muutuvad ja vahetuvad pidevalt. Nad seisavad ühise rindena maailma vastu tänu ühiselt väljavalitud filtrile. Ühe hulljulgus on teise kilp ning ühe ettenägelikkus on teisele korduvalt päästjaks osutunud.

Kui tunnete, et olete sõbrannaga justkui Nina ja Luna, siis tehke endast foto, logige end kasutajanimega sisse ja laadige oma pilt siia üles või postitage Instagrami #buduaarNinaLuna.

Inspiratsiooni saab ammutada Nina Ricci parfüümimodellidelt SIIT

Selles mängus on parimaks sõbrannaks inimene ning lemmikloomadega pilte me võistlusel ei arvesta.

Nina Ricci kingib parimate piltide tegijatele NINA&LUNA parfüüme!

*Buduaar.ee veebis saab kõige kõrgema keskmise hindega pilt kingituseks NINA&LUNA parfüümiduo.

*Lisaks valib ka žürii oma ühe lemmiku, mille autor on NINA&LUNA parfüümide kingituse vääriline.

*Instagramis kõige enam hääli saanud kasutajale kuulub samuti NINA&LUNA parfüümikooslus.

Kokku kingime ära 6 parfüümi.

Mäng lõpeb 25. augustil.

NINA

Vaimustavalt veetlev, läbikumavalt õhetav õun. Kolm hõbedast lehte rõhutavad teeseldult naiivseid kurvikaid vorme ning lubavad pööraseid elunaudinguid.

See on leitud paradiisi võrratu sarm – pudel, mis on pühendatud Ninale, tema naudingutele, tema noorusele, tema hulljulgusele. Tema unelmate värv. Lunaga käsikäes.

LUNA 

Sinistes ja öistes varjundites ligitõmbav õun. Flakooni kaela embab delikaatselt nahklips, kaks värelevat ja kindlameelset kuldset lehte aga on tulvil puhtaid ja kauneid lubadusi.

See on unenäo salapärane avaakord – pudel, mis on pühendatud Lunale, tema mõistatustele, tema noorusele, tema hulljulgusele. Tema ihade värv liidab ta Ninaga ühte.  

 

Meeleolukat pildistamist!

VÕITJAD SELGUNUD!

Palju õnne kõrgeima keskmise hinda saanud Vaimuelu! Õnne instagrammis kõige enam like saanud ave-li! Õnnitlused Nina Ricci žürii lemmikule Lotte Vahelaan!

Täname kõiki kaunite piltide tegemise ja mängust osa võtmise eest! Väike galerii ilmub ka septembrikuises Buduaar Teen ajakirjas.