Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD! PYREX RETSEPTIVÕISTLUS: Võida Gusto+ pann ja kööginõud mõnusaks kokkamiseks!

Sügistalv on aeg, kus inimesed muutuvad tubasemaks ja toidud muutuvad soojemaks. Tore on pere ja sõpradega koos nautida hõrke ja toekamaid panniroogi ja hautisi, mida sel aastaajal hing rohkem ihaldama hakkab. Seepärast kuulutamegi koostöös Prantsuse brändi Pyrex maaletooja ETC Koduga välja maitsva retseptivõistluse, mille auhinnad panevad iga kokkaja silmad särama. 

Kallid kokahinged, arvestage, et tänasest kahe nädala jooksul ei lähe ükski teie pannil valminud roog enne sööjate lauale, kui olete temast ilusa foto klõpsanud, sest võita on palju ja paljudel. Pyrex kvaliteetsed köögitarvikud ja pannid on väga ihaldusväärsed abilised sulle sinu köögitoimetustel ning ka oma välimuselt tõelised kaunitarid. Veendu ise SIIT artiklist. 

Lisa meie võistlusele oma maitsva panniroa, hautise või hõrgu kastme retsept koos toidupildiga. Kuna Pyrex on Prantsuse bränd ja Prantsuse köök on eelkõige tuntud oma peenemaitseliste, hoolikalt valmistatud ning kaunilt serveeritud toitude poolest, siis võiks ka retseptides tunda olla Prantsuse hõngu. Viimane ei ole küll kohustuslik, aga annab eelise ühe eriauhinna võiduks.

Meie valvas IT-tiim tunneb ära originaalpildi ja internetist laenatud fotod ei kvalifitseeru auhindade jagamistel. Kui oled toidublogija, siis lisa ka oma blogi allikas. 

Osavõtuks logi oma kasutajanimega sisse, lisa oma retsept ja pilt valminud toidust. Kui sa veel ei ole kasutaja, siis saad end registreerida SIIN

Avame ka hääletuse väljad, et lugejad saaksid oma lemmikule hääle anda. 

Anname välja 4 auhinda:

Peaauhind: Kõige isuäratavam retsept

Eriauhinnad:

Kõige lihtsam retsept

Prantsusehõnguline retsept

Võitjad valib välja Buduaari ja ETC Kodu inimestest koosnev žürii.

Lugeja lemmikretsept: Kõige kõrgema punktisumma saanud retsept

Võitja selgub hääletuse teel.

Peaauhinnaks Pyrexi unelmate kokkaja komplekt:

- Pyrexi uus Gusto+ sarja pann ja kastmepott kaanega

- Mõnusate valamistiladega kuumuskindel keraamiline Vintage kauss toidu valmistamiseks või serveerimiseks

- Borosilikaatklaasist ahjuvorm kaanega toidu valmistamiseks ja tervislikuks säilitamiseks külmkapis


Lugeja lemmiku ja eriauhinna saanud retseptide saatjad saavad kingituseks Pyrexi Gusto+ sarja panni.

Võistlus kestab kaks nädalat ja võitjad selguvad 15. novembril. 

Uusi Pyrexi eksklusiivseid Gusto+ panne on novembris võimalik soetada kampaaniahindadega kõikidest Selveri keti poodidest üle Eesti, paljudest Coopi keti poodidest, Saaremaa Kaubamajast, Keila Rõõmu Kaubamajast, Tallinna ja Tartu Kaubamajast. 

 

Buduaari ja ETC Kodu naistest koosnev žürii on pead kokku pannud ja ühistele otsustele jõudnud siinsete hõrgutiste seast oma lemmikute leidmisel. 

Peaauhind kuulub retseptile:

"Mustsõstraga karbonaad ja karrimaitseline aedvilja pajaroog", sest juba retsepti lugedes tekkis soov seda kohe ja praegu valmistama hakata. Fotojäädvustus oli samuti väga isuäratav.

Prantsusehõnguline retsept:

auhind läheb eelkõige omapärase maitsekooskõla eest, mis sobivad imehästi kokku, retseptile "Tiigerkrevetid suitsujuustuga".

Lihtsam retsept paelus meid taas nutika serveeringu poolest. Tõeliselt lihtne ja toitev. 

"Hommikuse härja silmad"

Lugejad on oma lemmikule samuti poolehoidu üles näidanud ja võidukaks sai retsept "Kodused kotletid seentega"

Buduaar võtab võitjatega ühendust.

Täname kõiki osavõtjaid oma retseptide jagamise eest!