Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJAD! Võida kontserdipiletid ja plaat Disney filmimuusikaga “SEITSME MAA JA MERE TAGA”

Buduaar on igal aastal kaasa aidanud heategevuslike projektide elluviimisele ning toetanud läbi heategevuslike oksjonite varemgi Eesti Vähiliitu. Täna soovisime me olla toetajaks hakkajatele ja eelkõige headele inimeste, kes toimetavad MTÜ Baltic Melody ettevõtmistega seoses, olles neile sõnumikandjaks ja hääleviijaks - teile, meie head veebiportaali lugejad.

Nimelt on tänu nende aasta läbi kestnud ideede genereerimisele ja organiseerimisele valminud heategevusliku eesmärgiga aegumatu Disney filmide tunnuslauludega plaat, mille on sisse laulnud Eesti armastatuimad artistid.

22.11.15, kell 19.00 toimub Nordea Kontserdimajas Disney filmide kauneimate heliteostega plaadi "SEITSME MAA JA MERE TAGA" suurejooneline ja kahtlemata ilus ja südamlik kontsert. 

Ka Sinul on võimalik oma panus anda, soetades plaadi või kontserdipileti. Aga headus laieneb ja tal on kombeks külge hakata ning siinkohal pakume ka võimalust endale võita nii võimas kontserdielamus kui ka seesama ilusate, muinasjuttu viivate paladega CD-plaat. 

Selleks ole hea ja vasta allolevale küsimustikule ainuõigete vastustega, jäta meile (salaväljale) oma andmed ja tule vaata, kas oled võitjaks osutunud. Kaks võitjat saavad lauludega CD-plaadi ja koos kaaslasega nautida kontserdielamust. Võitjatest anname teada 11.11.2015.

MTÜ Baltic Melody inimeste eesmärkideks on ka varasemate projektidega seoses olnud aidata abivajajaid läbi muusikalise tegevuse. Nii esitluskontserdi kui plaadimüügist saadava tuluga toetatakse Eesti Vähiliitu vähki tuvastava dermatoskoobi soetamisel. Eesti Vähiliit korraldab mainitud seadme laialdase kasutuse, transportides seda bussiga üle Eesti, et luua inimestele mugavam võimalus kahtluse korral enese kontrollimiseks.

22. novembril Nordea Kontserdimajas toimuval esitluskontserdil saavad kõlama pea kõik tuntumad Disney filmimuusikateosed, teiste seas “Can you feel the love tonight”, “You will be in my heart”, “I’ll make a man out of you”, “Let it Go” jpt. Lisaks plaadil kõlavatele lauludele tuleb kontserdil esitamisele ka mitmeid lisalugusid filmidest “Rapuntsel”, “Printsess ja konn” jt.

Suurkontserdil astub üles 16 tuntud Eesti lauljat, nende seas Liis Lemsalu, Tanja Mihhailova, Birgit Sarrap, Kristel Aaslaid, Birgit Varjun, Mihkel Raud jpt. Laval on plaadi arranžeerija Siim Aimla juhendamisel kokku ligi 40 muusikut. Lugudesse lisavad sära tantsuklubi Twist suured ja väikesed tantsijad ning õhtu maagia toovad külastajateni mustkunstnikud Meelis Kubo ja Charlekas. Lastega tegeleb enne kontserti ja vaheajal Juku Mänguasjakeskus.

Õigeid vastuseid leiab kodulehelt, laulude sisselaulmise videoid saab vaadata Baltic Melody FBst SIIT 

VÕITJAD valitud!

Baltic Melody arvas, et võitjateks võiks seekord olla seliste ilusate nimedega naised nagu Liisi ja Greetel!

Palju õnne ja Buduaar võtab teiega ühendust.