Reklaam sulgub sekundi pärast

Voodisse võõraga

On uusaastaöö, oled sõpradega baaris või klubis, te naerate ja tantsite ja ei hoia ka kokteilidega tagasi. Lõpuks tundub olemine päris lõbus, sinu sõbrad tunduvad toredaimad kui kunagi varem ja ka võõrad muutuvad üha enam ahvatlevateks...

[email protected]

On uusaastaöö, oled sõpradega baaris või klubis, te naerate ja tantsite ja ei hoia ka kokteilidega tagasi. Lõpuks tundub olemine päris lõbus, sinu sõbrad tunduvad toredaimad kui kunagi varem ja ka võõrad muutuvad üha enam ahvatlevateks. Nii ahvatlevateks, et sa ei näe põhjust, miks sa ei võiks ühega neist oma õhtu ja ka öö veeta.

Sel hetkel näib kõik lihtne ja loogiline ning üheöösuhe tundub põnev ja erutav! Mmm...võõraga voodisse, oleme me ju sellest kõik unistanud. Miks passida kuivikuna üksi kodus, kui võiksid selle asemel hoopis veidi vallatleda! Pealegi tundub välja valitud meesterahas arukas, naljakas ning äkki on just tema sinu hingesugulane? Mis siis, et sa ei tea ta perekonnanimegi.

Seksisõnaraamat ütleb, et üheöösuhe on see, kui sa veedad kellegagi ühe kireöö, millele ei järgne suhet. (allikas: http://www.ruthinking.co.uk/)

Durex kondoomifirma korraldatud uuringus, kus osales 50 000 inimest, väitsid pooled osalejatest, et neil on olnud kas või kord elus üheöösuhe. Meestel tuli küll üheöösuhteid enam ette kui naistel, kuid ega naisedki palju maha ei jäänud - küsitletud naistest oli üheöösuhtes olnud 42%.

Ka naistel on õigus juhusuhteks. Miks arvatakse, et üheöösuhted on ainult meeste pärusmaa? Tango tantsimiseks läheb ju vaja kahte...

Kui aga ainult sellepärast endale mehe koju lased, et sa oled üksinda nii kurb ja üksildane, siis on sinu motiiv veidi vale.

25-aastane turundusassistendina töötav Tallinna naisterahvas Reelika räägib, et tema jaoks olid üheöösuhted igati vastuvõetavad kuni selle ajani, kus ta teada sai, et mehed ei oska suud pidada! â