Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕRRATU SÜGISKINGITUS ISEENDALE- Vestige Verdant

Selle sügise üks ilumaailma põnevamaid uudiseid on kahtlemata see, et meie kodumaise kosmeetika raskekahurvägi VESTIGE VERDANT(www.vestigeverdant.com) on valmis saanud värske kollektsiooniga ning see on laitmatult õnnestunud! Ilmselt tänaseks teab igaüks VESTIGE VERDANT triumfi ilumaailmas - alates figureerimistest ajakirjades nagu Vogue kuni tippbrändide seljatamiseni rohketel konkurssidel. Seetõttu on nende vapp tuntud kui kvaliteedi, looduse ja elegantsuse tunnusmärk. Ka oma värske kollektsiooniga hoiavad nad aukohal veendumust, et Sinu keha on tempel, mistõttu on kõik tooted loodud uskudes, et orgaaniline ja keemiavaba nahahooldus on ainuõige tulevikusuund.

UUS ORGANIC PEAT MASK

Uus ja tõeliselt mõjus ORGANIC PEAT MASK on edasiarendus nende esimesest näomaskist, mis valmis enam kui kümneaastase uurimustöö tulemusel ning pälvis rahvusvaheliselt imemaski staatuse. Uus mask üllatab veelgi rikkalikuma bioaktiivsete ainete osakaaluga ja mõjusama viisiga, kuidas nimetatud ained naha sügavamate kihtideni jõuavad. Ühtlasi on uus mask oluliselt peenem ja kreemisem, mistõttu on selle kasutamine puhtam ja mugavam ning see annab nahale erilise siidise tunde. Maski peab ka peal hoidma senisest lühemat aega, kuna koostisosad imenduvad kiiremini ja seda on märkimisväärselt lihtsam maha loputada. Võrratu tulemus on saavutatav loetud minutitega! Sügavpuhastav ja noorendav ORGANIC PEAT MASK aitab organismil vabaneda kahjulikest jääkainetest, pinguldab näonahka ja silendab kortse. Ühtlasi tervendab mask allergilist ja ülitundlikku nahka, leevendab naha rasusust ja aknet ning taastab pH-taseme. See ei sisalda parabeene, allergeene ega kantserogeene ning sobib kõikidele nahatüüpidele igas vanuses.

 

 

 

Tutvu lähemalt uue imemaskiga: vestigeverdant.ee/organic-peat- mask

Selle sügise üks ilumaailma põnevamaid uudiseid on kahtlemata see, et meie kodumaise kosmeetika raskekahurvägi VESTIGE VERDANT on valmis saanud värske kollektsiooniga ning see on laitmatult õnnestunud!

Ilmselt tänaseks teavad palju ilumaailmaga kursis olevad VESTIGE VERDANT triumfi ilumaailmas - alates figureerimisest ajakirjades nagu Vogue kuni tippbrändide seljatamiseni rohketel konkurssidel. Seetõttu on nende vapp tuntud kui kvaliteedi, looduse ja elegantsuse tunnusmärk. Ka oma värske kollektsiooniga hoiavad nad aukohal veendumust, et Sinu keha on tempel, mistõttu on kõik tooted loodud uskudes, et orgaaniline ja keemiavaba nahahooldus on ainuõige tulevikusuund.

UUS ORGANIC PEAT MASK

Uus ja tõeliselt mõjus ORGANIC PEAT MASK on edasiarendus nende esimesest näomaskist, mis valmis enam kui kümneaastase uurimustöö tulemusel ning pälvis rahvusvaheliselt imemaski staatuse. Uus mask üllatab veelgi rikkalikuma bioaktiivsete ainete osakaaluga ja mõjusama viisiga, kuidas nimetatud ained naha sügavamate kihtideni jõuavad. Ühtlasi on uus mask oluliselt peenem ja kreemisem, mistõttu on selle kasutamine puhtam ja mugavam ning see annab nahale eriliselt siidise tunde. Maski peab ka peal hoidma senisest lühemat aega, kuna koostisosad imenduvad kiiremini ja seda on märkimisväärselt lihtsam maha loputada. Võrratu tulemus on saavutatav loetud minutitega! Sügavpuhastav ja noorendav ORGANIC PEAT MASK aitab organismil vabaneda kahjulikest jääkainetest, pinguldab näonahka ja silendab kortse. Ühtlasi tervendab mask allergilist ja ülitundlikku nahka, leevendab naha rasusust ja aknet ning taastab pH-taseme. See ei sisalda parabeene, allergeene ega kantserogeene ning sobib kõikidele nahatüüpidele igas vanuses.

Tutvu lähemalt uue imemaskiga SIIT

UUS RARE OIL BLEND

Uus õlidekooslus RARE OIL BLEND on viidud suurepärasesse tasakaalu, sobimaks peensusteni erinevate nahatüüpidega, mistõttu imendub see kiiremini ja omab senisest rikkalikumat aroomi, olles inspireeritud ühest parfüümitööstuse tähtsaimast komponendist - veetlevast patšulist. Ühtlasi on see haruldane õlidekooslus nüüdsest uue disainiga elegantses klaaspudelis, mis annab mugavuse seda nii igapäevaselt kasutada kui reisidele kaasa võtta ning omab aplikaatorina klaasist rullikut, mis võimaldab doseerida täpsemalt soovitud kogust. RARE OIL BLEND sügavniisutab, noorendab ja silendab ning toidab nahka rikkalikult vitamiinidega, kaitseb suvel ja talvel ilmastiku eest ning annab nahale kašmiiri pehmuse, ühtlase jume ja tervisliku sära. See ei tekita komedoone, ummista nahapoore ega sisalda parabeene, kantserogeene ja mineraalõlisid. Sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele igas vanuses ning ei jäta nahapinda rasvaseks.

Tutvu lähemalt selle imelise näoõliga SIIT

UUS INFINITY EYE SERUM

Selle esmaklassilise ja üdini tervisliku seerumi loomiseks on ühendatud tipptehnoloogia parimaga, mida loodusel on võimalik pakkuda. Uus silmaseerum on kerge ja kiiresti imenduv ning annab tõeliselt efektiivse tulemuse. Ühtlasi on ka see värske disainiga elegantses klaaspudelis ja omab uut jahutavat aplikaatorit, mis võimaldab seerumit silmaümbrusele doseerida täpses soovitud koguses. INFINITY EYE SERUM sügavniisutab, ennetab ja leevendab silmade ümbruse turset ja tumedaid silmaaluseid ning silub miimikajooni ja kortse. See ei sisalda parabeene, kantserogeene, sünteetilisi värvaineid ega tervist kahjustavaid säilitusaineid ning sobib ka tundlikule nahale ja läätsekandjatele.

Tutvu lähemalt uue silmaseerumiga SIIT

Kokkuvõtvalt usume, et VESTIGE VERDANT uus kollektsioon on just selline, mille omamisest unistab meist igaüks ja mida kasutades saame astuda sügisesse, tundes end kauni, värske ja säravana!