Reklaam sulgub sekundi pärast

VOT NII! TÄTOVEERITUD NAISED ON teistest tunduvalt agressiivsemad

Mehed, kes käivad läbi naistega, kellel on üks või mitu tätoveeringut, peaksid olema ettevaatlikud kuna teadlaste sõnul võivad nad agressiivselt käituda.


Mehed, kes käivad läbi naistega, kellel on üks või mitu tätoveeringut, peaksid olema ettevaatlikud, kuna teadlaste sõnul võivad nad agressiivselt käituda.

Inglismaal, Anglia Ruskini ülikoolis viisid teadlased läbi uuringu, milles osales ligi 400 inimest. Uuringu käigus jälgisid teadlased nende inimeste reaktsioone, kui neid erinevatesse olukordadesse pandi. 

Tulemustest selgus, et need katses osalenud, kes olid tätoveeritud, kippusid olema palju agressiivsemad kui need, kel tätoveeringuid pole. Kusjuures, vahet pole, kas tegemist on süütu delfiini või pealuuga, tätoveeringu omanikud on teadlaste sõnul kõik ühtviisi agressiivsed ja mässumeelsed.

Küll aga mängib rolli tätoveeringute arv. Nimelt, mida rohkem on kehal joonistusi, seda agressiivsem on ka nende kandja.

Miks see nii on? Teadlased arvavad, et inimesed, kes on loomult juba veidi mässumeelsemad, on ilmselt elus kogenud nii mõndagi negatiivset ning reageerinud sellele enda keha tätoveerimisega.

expressen.se