Reklaam sulgub sekundi pärast

WASH24 AUTOPESULA: 4 põhjust, et autot ise pesta

Puhas auto on hea vaadata nii endale kui teistele ja loomulikult hoolitsed sa selle eest, et sinu igapäevane kaaslane hea välja näeks.

Puhas auto on hea vaadata nii endale kui teistele ja loomulikult hoolitsed sa selle eest, et sinu igapäevane kaaslane hea välja näeks.

Statistika näitab, et kui enamasti valivad naised automaatpesula, siis WASH24-l on argumente, miks oma auto ise puhtaks teha, lisaks säästes nii aega kui raha.

Iseteeninduslikul pesulal on palju plusse, mille teadmine aitab sul tulevikus paremaid otsuseid teha. Lisaks on tegemist mõnusa tööga, kus ilus tulemus on kerge vaevaga näha! 

WASH24 iseteeninduspesula plussid teiste käsi- ja automaatpesulate ees:

1. Soodne
Iseteeninduspesulad on käsi- ja automaatpesulatest 2-4 korda soodsamad, seda muidugi eeldusel, et nipid ja kasutusjuhend on selged. Keskmise sõiduauto pesemine läheb maksma umbes 5 eurot.

2. Kiire
Autopesu käib elavas järjekorras ja kuna teenus on põhimõttel aeg = raha, ja lisaks on pesulas mitu pesukohta, siis see tagab järjekorra kiirema liikumise, kui üldse järjekorda tekib. Pesula suudab teenindada ~16 autot/tunnis. Ei mingit ootamist, millal sinu auto ette võetakse!

3. Puutevaba pesu
Nimelt puutevaba pesu hoiab auto värvi säravamana ja ei kahjusta lakki. Elu on näidanud, et automaatpesula harjapesu hea autoomanik oma autole ei paku, kuna automaatpesulate pesuharjad koguvad mustust ja liiva ning see kahjustab lakki ja värvi, eriti kui on tegu uue autoga. Särava värvi tagab ainult puutevaba pesu või korralik käsipesula, millest viimane on kordades kallim automaatpesulast ja ammugi kallim puutevabast iseteeninduslikust pesulast.

4. Mugavus ja lihtsus
Pesula on alati avatud! Enamasti liigub ka järjekord kiirelt, nii et ootama kaua ei pea. Pesula on alati avatud 24/7, tule, millal soovid! Autot ise pesta on lihtne kui lapsemäng.

UUDIS! Kui pead siiski ise pesemist liiga raskeks ja keeruliseks, siis telli oma autole kuller järele. WASH24 töötaja võtab sulle sobival ajal auto, peseb puhtaks ja toob tagasi. 

Kui kardad, et iseteeninduslikus pesulas auto pesemine on märg ja räpane töö, siis see pole nii. Sinu kingad ja riided ei saa rohkem märjaks kui kätepesu ajal - nipp on hoida püstol kergelt suunaga kõrvale ning arvestada tuule suunaga. Igaks juhuks võiksid siiski seemisnahast kingad asendada millegi vastu, mis vett paremini talub.

Kui sul on lapsed, kes juba veepüstolit jaksavad hoida, siis võime öelda, et nende jaoks on ema aitamine iseteeninduslikus pesulas puhas rõõm ja igapäevane praktika.

Kasutusjuhend ja nipid:

- Pese autot alati kõikide programmidega suunaga ülevalt alla.
- Kasuta kõiki programme järjest, alustades esimesest.
- Esimest programmi (pulberpesuainega) kasutada põhjalikumalt, hoides pesurit autost u 5-10 cm kaugusel.
- Ülejäänud programmide korral pesta 20-30 cm kauguselt.
- Viimane pesuprogramm on eriti oluline talvel, sest siis ei jäätu autouksed pärast pesu nii lihtsalt kinni.

Vaata SIIT kasutusjuhendeid ja nippe ning kus on wash24.ee pesulad või telli kuller autot pessu viima!