Reklaam sulgub sekundi pärast

Xenia Likhacheva: vanemana kavatsen kindlasti iluoperatsioone teha

"Iga naine tahab ilus ja noor välja näha. Praegu on selline aeg, kus aitab nii kosmeetika, kui ka iluoperatsioonid," räägib kaunis miss Xenia Likhacheva Buduaarile, et iluoperatsioone ta ei välista. Kas kaunis naine on ise noa all käinud, mida operatsioonidest arvab ning milliste ilutoodetega end hellitab? Uurime järgi!

"Iga naine tahab ilus ja noor välja näha. Praegu on selline aeg, kus aitab nii kosmeetika kui ka iluoperatsioonid," räägib kaunis miss Xenia Likhacheva Buduaarile, et iluoperatsioone ta ei välista. Kas kaunis naine on ise noa all käinud, mida operatsioonidest arvab ning milliste ilutoodetega end hellitab? 

"Kõik sõltub tahtmisest ja rahast. Konkreetselt mina suhtun iluoperatsioonidesse positiivselt, eriti kui see on vajalik. Arvan, et pärast 40-50 aastat on kindlasti vajadus teha, et noorem välja näha. Praegu ma ei ole veel midagi teinud, aga vanemaks saades kindlasti teen."



Millised operatsioonid on täiesti OUT ning mida ja mis olukorras teha võiks? "Praegu on selline mood, eriti USAs, kus naised soovivad endale suure pepu teha. Ma ei saa sellest aru, mulle ei meeldi sellised suured pepud. Suured rinnad mulle meeldivad, aga mitte nii suured nagu arbuusid, vaid sellised, mis on proportsionaalsed kehaga. Ideaalis peaksid rinnad olema sama suured kui puusad, siis on keha ilus."



Xenia teeb kõvasti trenni ning näeb hea väljanägemise nimel vaeva. "Muidugi, ma tunnen erinevust suhtumises," ütleb Xenia, et kaunitel tüdrukutel on lihtsam ja roosam elu. Ent samas lisab, et tema näeb eelkõige vaeva iseenda pärast. "Erinevad komplimendid ja kommentaarid on tähtsad ühest küljest, teisest aga, esiplaanil on oma väljanägemine ning enesetunne ja see on minu jaoks kõige tähtsam."

Milliseid tooteid Xenia kasutab, et oma nahka ja jumet poputada ning make-up'ile vunki juurde anda? "Igapäevaselt kasutan päeva- ja öökreemi ja jumestuskreemi, kui on vaja, siis ka puudrit, ripsmetušši, silmapliiatsit ja põsepuna. Kosmeetikakotti ma endaga kaasas ei kanna,  võtan välja minnes kaasa ainult huulepulga."

 

Autor: Helena-Reet Ennet