Reklaam sulgub sekundi pärast

YOGAFUNC! TÕELISELT LAHE uus trenn, kus jooga ja fitness on üheskoos

Tantsu- ja fitnessklubi TantsuGeen pakub mitmeid erinevaid tantsutrenne ja fitnesstreeninguid igale vanusele. Trenniplaanis on ka mitu põnevat uut trenni, mida otsustasime testima minna. TantsuGeen võttis meid lahkesti vastu ja testitud YogaFunc viis laheda trenni nõudmised uuele tasemele, sest see oli tõeliselt äge!

YogaFunc sobib kõigile, kes leiavad, et tavaline jooga jääb neile pisut liiga vaimseks ja soovivad, et trenn oleks tempokam ja intensiivsem. YogaFunc’i ja jooga vahe on üldjoontes see, et Yogafunc’i trenni viiakse läbi muusika saatel ning poosides püsitakse vähem aega kui joogas. Seega on YogaFunc füüsiliselt intensiivsem ja pooside suhtes mahukam.                                                                                                  

Selleks, et teada saada, mida YogaFunc endast kujutab, läksid Buduaari töötajad Kadri ja Meriliis Tantsugeeni külla ning proovisid trenni ise järele.


Kadri, Buduaar TEEN tegevtoimetaja:
Käisime teisipäeval YogaFunci’s ning vastuvõtt oli nii tore. Seal on nii hubane ja rooooosa! Olen joogaga varem tegelenud, kuid YogaFuncis käisin esimest korda.  Treener oli väga sõbralik ning seletas väga selgelt, mismoodi või kuidas midagi tegema peab. YogaFunc trenn oli ikka hoopis teine, esiteks sellepärast, et tempo oli nii kiire. Sain poosi sisse võetud, kui juba vaatasin, et peab uues poosis olema. Joogas ollakse tavaliselt ühes poosis ju kuskil 5 hingamist. Teiseks oli see nii intensiivne, tegime kokku ma arvan umbes 20 kätekõverdust, mis on minu jaoks ülipalju. Kokkuvõtteks ütlen, et trenn oli tõhus ja ma jäin väga rahule, järgmised kaks päeva valutasin lihaseid, aga see on ainult hea märk. ;)                                                            

Meriliis, Buduaari turundusjuht (pildil): 
See oli mu teine joogatrenn, esimene oli tavaline jooga. Ma pole väga painduv inimene ja seega on mulle sellised treeningud väga rasked, kuid kindlasti tulevad kasuks. Mulle meeldis YogaFunc palju rohkem kui jooga, kus kunagi varem käisin, kuna YogaFunc oli kiirem ja ma ei pidanud mingis 

keerulises
poosis pool tundi kõikuma ja piinlema nagu joogas peab. YogaFunc trenni ajal sai kuulata muusikat, mis rahustas ja tekitas mõnusa meeleolu. Treener oli ka muidugi super, nii lõbus ja tore!

Kui otsid trenni, mis oleks ühtaegu jooga ja mõnusa muusikaga üldfüüsiline trenn, siis proovi seda: YogaFunc trennid toimuvad igal teisipäeval, neljapäeval ja reedel Tantsu- ja fitnessklubis TantsuGeen.