Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ASI, MIDA 95% meestest oma naise juures muuta tahaks

Hiljuti läbiviidud küsitlusest selgus, mida mehed oma naise juures tegelikult muuta tahaksid! Põnev asjaolu on fakt, et uurimuses paluti meestel välja tuua nii välimuse kui ka iseloomuga seonduvaid asju ning enim mainitud sai hoopiski iseloomuga seonduv asjaolu.

Hiljuti läbiviidud küsitlusest selgus, mida mehed oma naise juures tegelikult muuta tahaksid. Põnev asjaolu on fakt, et uurimuses paluti meestel välja tuua nii välimuse kui ka iseloomuga seonduvaid asju ning enim mainitud sai hoopiski iseloomuga seonduv asjaolu.

Kuigi välimust peavad kõik mehed oluliseks, selgus uuringust, et oma naise juures nad midagi väga muuta ei tahaks - mõned mainisid kehakaalu langetamist, ent teisalt ei peetud seda sugugi niivõrd oluliseks kui virisemist.

Just kalduvus virisemisele ja enesehaletsusele on asi, mida lausa 95% meestest sooviks oma naise juures muuta. Ühtlasi selgus ka, et peamine põhjus, miks suhtes tülid ette tulevad, on meeste sõnul naise liigne vingumine ja näägutamine.

Ligi 30% meestest tunnistas, et nad on isegi mõelnud suhte lõpetamisele, sest naine ei lase neil olla ja otsib pidevalt võimalusi, kuidas mehe kallal vinguda.

Allikas: askmen