Enamasti ei mõelda marju sügavkülma pannes sellele, kas ja kui lihtne on neid hiljem sealt võtta ja tarbida. Võetakse käepärast olevad anumad või külmutuskotid, marjad sisse ja ongi valmis. Enne seda marjad muidugi pestakse puhtaks ning vajadusel puhastatakse – maasikatel näiteks lõigatakse ots maha. Mille peale enamus aga ei tule, on tõsiasi, et kui sa näiteks maasikad puhtaks pesed ja siis märjal kujul sügavkülma paned, külmuvad need üheks suureks tüütuks tükiks. Maasikate küljes olev vesi külmub jääks ja nii lihtsalt see tükk ka tekib. Pole just kõige mugavam sellisel moel marju sügavkülmast võtta, või mis? Seega, kui sa tahad, et marjad oleksid sügavkülmast hõlpsasti võtta, lase neil enne külmapanekut täiesti kuivada ning ideaalis võiks marju enne näiteks üleöö külmikus hoida ja siis sealt juba edasi sügavkülma asetada. Allikas: TheKitchn
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?