Reklaam sulgub sekundi pärast

1 OOTAMATU NIPP, kuidas meestele muljet avaldada

Kui soovid teadlikult muljet avaldada, on Briti teadlaste poolt läbi viidud uuringu järgi kaunis punane huulepulk selleks õige ja ainus viis, kirjutab Daily Mail.

Naised on oma huuli värvinud punaseks juba sajandeid ning kui Manchesteri ülikooli teadlaste poolt avastatud tähelepanek paika peab, siis mitte ilmaasjata. Küsitlusest selgus, et mees ei märka naise juures esimesena silmi, vaid kohates uut silmarõõmu, vaatab ta poole ajast hoopis tema huuli.

”Uuring näitas, et punased huuled ja atraktiivsus on ikka veel omavahel tihedalt seotud. Punane huulepulk on kõige ahvatlevam ja kindlam viis tähelepanu tõmmata,” rääkis doktor Geoff Beattie.

Uuringu käigus tuvastati ka, et huulte täiuslikkusel ei olnud sama palju tähtsust kui huulte toonil. Mehed pidasid seksikaks nii õhemaid kui ka täidlasemaid huuli.

Punasel huulepulgal on ka muid plusse: nimelt jätab see võimaluse kergemaks silmameigiks ja näitab hambaid valgemana. Huulte värvimisel tasuks meeles pidada, et puuder või jumestuskreem aitab värvil kauem püsida.