Ketšupiga on enamus inimestel ilmselt niiöelda armastuse ja vihkamise suhe ehk siis teisisõnu sa kas armastad seda või ei salli silma otsaski. Küll aga on kindel see, et tegu pole sugugi nii tervisliku tootega kui esmapilgul tunduda võiks. Tõsi küll, üldjuhul on ketšup tervislikum kui majonees, kuid siiski oleks kõige mõistlikum eelistada hoopis naturaalset tomatipastat. Ketšupiga on enamus inimestel ilmselt niiöelda armastuse ja vihkamise suhe ehk siis teisisõnu sa kas armastad seda või ei salli silma otsaski. Küll aga on kindel see, et tegu pole sugugi nii tervisliku tootega kui esmapilgul tunduda võiks. Tõsi küll, üldjuhul on ketšup tervislikum kui majonees, kuid siiski oleks kõige mõistlikum eelistada hoopis naturaalset tomatipastat. Kuid miks ketšupit siis toidule lisada ei tasuks? Põhjus on lihtne! Nimelt sisaldab klassikaline poes müüdav ketšup väga suures koguses kõige tavalisemat valget suhkrut ning see omakorda hävitab toidu sees põnevad maitsed. Ketšup muudab kõik toidud enam vähem ühe ja sama maitseliseks ning tapab nii hapukad, vürtsikad kui ka muud iseloomulikud maitseomadused, mis toidu eriliseks teevad. Allikas: Health
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim “UUTE RIIETEGA ikka hoopis teine tera trenni teha.” Liis Lemsalu näitas rasedusjärgset keha
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?