Reklaam sulgub sekundi pärast

10 NIPPI, KUIDAS MEHE SÜDA jäägitult endale võita

Mehed armastavad silmadega! Armastus käib kõhu kaudu! Mehed vajavad armastust ja hellust vähemalt sama palju kui naised! Kõik need väited peavad paika, ent teisalt ei taha ükski mees, et talle kuklasse hingatakse ja kamandatakse. Mehe südame võitmine ei ole raske, kui sa tead, kuidas seda teha...

Mehed armastavad silmadega! Armastus käib kõhu kaudu! Mehed vajavad armastust ja hellust vähemalt sama palju kui naised! Kõik need väited peavad paika, ent teisalt ei taha ükski mees, et talle kuklasse hingatakse ja kamandatakse. Mehe südame võitmine ei ole raske, kui sa tead, kuidas seda teha... 

Allpool toome välja kümme naiselikku ja pisut kavalat soovitust, kuidas võita mehe süda:

1. Hoolitse oma välimuse eest! 

See ei tähenda, et sa peaksid end iga päev meikima ja kontsadel ringi kõndima. Meestele meeldivad naised, kes näevad hoolitsetud välja, neil on puhtad juuksed, viisakas maniküür ja ilus nahk. Mõnusalt lõhnav nahk ja hea parfüüm ei tee samuti halba.

2. Kanna ainult selliseid riideid, mis sinu figuuriga sobivad! 

Meestele meeldivad naised, kes end oma kehas hästi tunnevad. Kui sa kannad riideid, milles end enesekindlalt ja seksikalt tunned, siis kiirgab see ka väljapoole. Mehed tunnevad enesekindla naise kaugelt ära. Ka tennistes ja maikas on võimalik mees ära võluda, kõik oleneb sinust endast.

3. Ole iseseisev ja kaval!

Meestele meeldivad naised, kes saavad endaga ise hakkama, ent samas on neil ürgne vajadus naisele tuge pakkuda. Seega raskemad majapidamistööd võid julgelt mehe kanda jätta, kuid muus osas tuleb sul ise tubli ja hakkaja olla. Siinkohal tuleb appi võtta sisetunne ja naiselik kavalus. Isegi kui sa oskad ise naela seina lüüa, siis mõnikord on parem lasta mehel seda teha. 

4. Ole magamistoas innovatiivne, aga mitte kamandav!

Naised, kes on nõus seksima ainult pimedas ja teki all, ei eruta mehi. Armasta oma keha, tunneta seda ja tunneta oma seksuaalseid vajadusi. Seksi osas tasub mehega kindlasti avameelne olla. Vürtsitage oma voodielu, kolige seksiga magamistoast välja. Rutiin seksielus on mehe libiido vaenlane. 

5. Ära pane oma meest puuri, unusta armukadedus!

Enesekindel naine teab oma väärtust ja kui mees seda hinnata ei oska, siis on tegu vale mehega. Kui sinu mees tahab sõpradega välja minna ja tuleb tagasi kell neli hommikul, siis vahel on see lubatud. Siinkohal võiks mehega tema plaanidest enne rääkida, kui ta välja läheb. Kui mehel ei ole midagi varjata, siis pole tal põhjust ka ärrituda, kui sa küsid viisakalt, et kuhu ta sõpradega minna kavatseb. Nii on sinu süda rahul, sa tead, kus ta on, ja mees on rahul, sest sa lasid tal välja minna ja ei tekitanud mingit draamat. 

6. Vabane kompleksidest ja ära vingu!

Meestele ei meeldi naised, kes vinguvad. Kui sul tekib vajadus viriseda, helista emale või sõbrannale ja räägi ennast tühjaks. Kui sa pole oma kehaga rahul ja sul on mõni kompleks, siis muuda seda - igale probleemile on lahendus. Fakt on see, et kui sina oma kehaga rahul ei ole ja seda ei armasta, siis miks peaks mees seda tegema? 

7. Tarbi alkoholi mõõdukalt!

Ära joo ennast maani täis, see on lihtsalt nõme. Tunneta oma piiri alkoholiga ja rohkem polegi vaja muretseda. 

8. Ära nuhi oma mehe järele!

Mehed ei salli seda, kui naine nende järele nuhib. Varem või hiljem jääd sa sellega vahele ja siis ongi tüli käes. Kui sinu mees tunneb, et tal on piisavalt vabadust, siis ei teki tal vajadust seda kuritarvitada. Nagu öeldakse - keelatud vili on magus. Kui sa ei piira teda, siis ei teki tal ka ahvatlusi. 

9. Õpi tema lemmiksööki perfektselt valmistama!

Armastus käib kõhu kaudu ja meestele meeldib süüa! Uuri välja tema lemmiksöök ja valmista seda täpselt nii, nagu tema tahab. Ära hakka seda tervislikumaks muutma ega kohendama, sest nii võib asi lõppeda katastroofiga - sa muudad oma kallima lemmiksöögi millekski, mida ta vihkab. 

10. Ära ole alati kättesaadav, hoia salapära!

Ära jookse iga kord, kui ta helistab, ja ära räägi talle alati kõigest. Mehed ei jaksa kuulata seda, millest te sõbrannadega kohvikus rääkisite või mida naabritädi eile tegi. Kui mees küsib, mida sa täna tegid, siis vahel jäta rääkimata. Tee kaval nägu pähe, naerata, anna talle musi ja ütle: "Salajutt, ei saa rääkida". 

Allikas: sheknows.com