Reklaam sulgub sekundi pärast

130 KG KAALUNUD Liis Velsker lahkus palgatöölt ning elab nüüd unistuste elu

"Seitsmeste" stuudios käis hiljuti külas täiskohaga spordipropageerija Liis Velsker, kes vaid mõne aasta eest kaalus 130 kilo. Nüüd teatas noor ja entusiastlik naine, et võtab osa üliraskest Ironmani triatlonist. 

Liis Velsker sai laiemale publikule tuntuks, kui ta eelmisel aastal heategevuse nimel 500 km jooksis. Naine soovis selle teoga näidata, et kuigi ta on kunagi ülekaaluline olnud, siis suure tahte ja motivatsiooniga saab igaüks oma suure unistusega hakkama. Liisi suurim unistus toona oli saada sportlaseks ning tänaseks on naine ka töölt lahkunud, et tegeleda spordi promomisega. Kuidas on see võimalik?

"Ma ei tea ise ka," naerab Liis intervjuus. "Praegu ongi selline aeg, kus kõik mu unistused lähevad järjest täide ja ma olen ise ka väga üllatunud, kuidas see kõik nii läinud on. Kui ma hommikul üles ärkan, on mul endal ka nii naljakas, et mul on nii palju vaja teha, aga ma ei käi tööl," lisas ta. 

Mis on aga need asjad, mida inimesed Liisi järgi teha soovivad? "Tatrasalat näiteks, kella viiest ärkamine, jooksmine," rääkis Liis.