Reklaam sulgub sekundi pärast

15 KG JUURDE VÕTNUD fitnessimodell sai oma mehelt liigutava kirja

Stephanie Buttermore on 29-aastane särav noor naine, kes selle aasta maikuus otsustas oma elus viia sisse suure muudatuse. Olles suuresti seotud fitnessimaailmaga ning lüües kaasa ka bikiinifitnessi võistlustel, tundis Stephanie, et midagi on tema elus valesti ja et sedasi enam edasi ta minna ei taha. 

Stephaniet piinasid tihtipeale suured näljasööstud  trimmis vormi hoidmine oli tema jaoks raske. Sellest lähtuvalt otsustas ta, et teeb pausi fitnessiga ja alustab projekti nimega "all in" ehk siis nüüdsest peale sööb ta nii palju kui isu on ega piira end enam üldse. Stephanie tahtis välja uurida, kui palju ta reaalselt seda tehes kaalust juurde võtab ja mil määral selline tegevus tema elu muudab.

Naine tegi seda kõike avalikult sotsiaalmeedias, postitades oma vahetuid emotsioone, kommentaare, kaalutõusu. Nii head, kui ka halba. Stephanie kallim Jeff Nippard, kes tegeleb kulturismiga, viibib naisest suure osa ajast eemal  neil on kaugsuhe, sest üks elab Kanadas ja teine Floridas.

Stephanie võttis oma projektiga kaalust juurde ligikaudu 15 kilogrammi ning seejärel kaalutõus peatus. Välimuse osas kartis Stephanie seda, kuidas suhtuvad tema uude välimusse kõik teised. 

Pärast kahte kuud oma kallimast eemal olekut lendas Stephanie kuuks ajaks Kanadasse. Kohtudes taas üle pika aja Jeffiga sai ta mehelt liigutava kirja.

"Ma armastan sind nendel päevadel, mil sa naerad, mil sinu elus on nii palju valgust, et sa pimestad kogu maailma. Ma armastan sind nendel päevadel, mil sa tunned, et sinu süda on raske  kui elu tundub olevat üks suur segadus ja meie elu katab pimedus. Ma armastan sind läbi sinu mineviku ja läbi sinu tuleviku  läbi sinu saavutuste ja vigade. Ma armastan sind, kui sul on valus, kui sa paraned, kui sa oled katki ja kui sa oled terve. Mis puudutab sind ja mind, ei ole seal mingi "mõnikord," vaid on ainult "alati". Kuni me oleme koos, ei pea sa mitte kunagi kahtlema. Sa ei pea mitte kunagi küsima  mina olen alati "all in".