Reklaam sulgub sekundi pärast

2 OOTAMATUT PÕHJUST, miks vahekord haiget teha võib

Miskipärast kipub enamik naisi mõtlema, et valu seksi ajal on täiesti normaalne nähtus, ning ignoreerivad seda. Tegelikult peaks seks olema mõnus kogemus ning kui tunned vahekorra ajal valu või ebamugavust, peaksid mõtlema võimalikele terviseprobleemidele. Ajakiri Cosmopolitan pani kirja kaks ootamatut põhjust, miks seks valus võib olla. 

Mees tõukab liiga sügavale

Kui partner tõukab liiga sügavale, võib see naisele haiget teha. Põhjuseks võivad olla näiteks kõrvalekalded emaka anatoomilises ehituses. Mida teha? Parim viis valu vältimiseks on tegutseda seksi ajal aeglaselt ja vältida sügavaid ning järske tõukeid. Teine võimalus on katsetada asendit naine peal ning kontrollida ise kogu tegevust.

Sul on allergia

Kuna intiimpiirkonnas on palju limamembraane, võib allergia endast märku anda just selles piirkonnas. Kui su intiimpiirkond sügeleb, on paistes või tekib seksi ajal põletav tunne, mõtle, kas oled viimasel ajal midagi teistsugust söönud, maganud voodis, kus võib olla loomakarvu või kasutanud uut dušigeeli või uut tüüpi tampoone. Kui sümptomid paari päevaga ei kao, võta ühendust oma naistearstiga.